Τα shirts dress του φθινοπώρου

Αν κάθε φορά που ανοίγεις τη ντουλάπα σου αναρωτιέσαι "τι να βάλω;" τότε πρέπει να σε καθησυχάσω!

Αφενός αυτήν την ερώτηση την κάνουν εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, αφετέρου αυτό που ενδεχομένως να σε δυσκολεύει είναι η συγκεκριμένη εποχή.

Το φθινόπωρο όπως και την άνοιξη δυσκολευόμαστε να σετάρουμε τα ρούχα μας καθώς ο καιρός είναι απρόβλεπτος και η αλλαγή του σκηνικού επηρεάζει το ντύσιμό μας. Αν θέλεις μία εύκολη και ιδανική

λύση για αυτές τις μέρες, τότε θα πρέπει να επενδύσεις σε shirt dresses. Τα λεγόμενα φορέματα – πουκάμισα που είναι ήδη trend από το καλοκαίρι και το φθινόπωρο συνεχίζουν να γεμίζουν τα καταστήματα. Είναι ιδανικά για κάθε μέρα, ακόμα και για το γραφείο. Συνδυάζονται άψογα με μποτάκια, sneakers αλλά και τις all time classic μπαλαρίνες!

H δική μου συμβουλή, είναι να τα δοκιμάσεις με αθλητικά σε ανατρεπτικό mix n match look που θα σε κάνει να νιώθεις και άνετα και θα τονίζει τη θηλυκότητά σου!

Οι επιλογές είναι αμέτρητες και σε διάφορα χρώματα και patterns. Διάλεξε ένα μονόχρωμο ή ένα shirt dress με print και φόρεσε το όλη μέρα! Καλές αγορές!

Φόρεμα πουκαμίσα ζώνη (29,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα denim σκούρο (35,99 €) [Περισσότερα]Satin shirt dress (49,99 €) [Περισσότερα]Asos cotton shirt dress with oversized cuff in pinstripe (50,67 €) [Περισσότερα]Monki tartan check shirt dress (53,33 €) [Περισσότερα]Monki midi shirt dress (46,67 €) [Περισσότερα]Monki Spray paint print shirt dress (46,67 €) [Περισσότερα]Glamorous oversize smocky shirt dress (40,00 €) [Περισσότερα]Εμπριμέ τουνίκ (39,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα