Τα μεγαλύτερα «αρσενικά» footwear trends για τον φετινό χειμώνα!

Ναι, είσαι άνδρας και συνήθως τα παπούτσια που φοράς δεν αλλάζουν ανάλογα με την εποχή… Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως θα φορέσεις σαγιονάρες τον χειμώνα, αλλά όπως και να το κάνουμε οι επιλογές σου για το footwear θα είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες! That’s a bit boring, man!

Σε ένα επιτυχημένο ανδρικό look τα παπούτσια παίζουν τεράστιο ρόλο, επειδή ακριβώς είναι περιορισμένες οι επιλογές. Γι’ αυτό σήμερα θα σου δείξω τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχεις στην παπουτσοθήκη σου, ώστε να αναβαθμίσεις πολύ εύκολα και

με ελάχιστη προσπάθεια τις καθημερινές σου εμφανίσεις! Trust me… και ρίξε μια ματιά παρακάτω στα μεγαλύτερα trends για τον φετινό χειμώνα!

Trend Alert vol.1: Τα «χοντροκομμένα» αθλητικά παπούτσια!

Μπορεί να φαίνονται κάπως άσχημα (ίσως και να είναι πραγματικά!) όμως μπορώ να σου εγγυηθώ πως είναι πραγματικά άνετα και πως θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα στα πόδια σου! Άλλωστε, τα καλύτερα αρσενικά μοντέλα περπάτησαν μ’ αυτά στα catwalks των μεγαλύτερων σχεδιαστών!

Diadora T1 T2 Intrepid Amaro Sport Heritage 17230625113 [Περισσότερα]Bitter & Sweet 12115-4 [Περισσότερα]Μαύρα Μποτάκια [Περισσότερα]

Trend Alert vol.2: The Luxe Sneakers

Κυριαρχούν εδώ και χρόνια στο footwear game, αλλά φέτος έρχονται λίγο διαφορετικά στο προσκήνιο, καθώς τα σχέδιά τους έχουν περισσότερες sporty λεπτομέρειες και πέρα από το κλασσικό δερμάτινο ύφασμα θα τα βρεις και σε suede ή nylon.

Premiata [Περισσότερα]Ted Baker [Περισσότερα]Ανδρικά μποτάκια FUNKY BUDDHA γκρι-καφέ [Περισσότερα]

Trend Alert vol.3: Στρατιωτικά Μποτάκια

Trend που είδαμε σε ΚΑΘΕ ανδρικό catwalk: military μποτάκια σε όλες τις αποχρώσεις! Επένδυσε σε ένα καλό δερμάτινο ζευγάρι, φρόντισε να είναι καλο-γυαλισμένο καιιιιι… that’s a killer’s look!

Καφέ Μποτάκια από γνήσιο δέρμα [Περισσότερα]Unisex μποτάκια Eye Boot DR.MARTENS μαύρα [Περισσότερα]G-STAR RAW [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα