Ο φθινοπωρινός διαγωνισμός του Ntynomai.gr

3ήμερη εκδρομή στο μαγευτικό Ναύπλιο, από το Ekdromi.gr10 δωροεπιταγές αξίας 50€ από το brandsGalaxy.gr4 δωροεπιταγές αξίας 50€ από το GiannaKazakou.gr1 φόρεμα Iron Fist από το NewCult.gr

Κερδίστε τα, δηλώνοντας συμμετοχή. Κάντε click εδώ.

Πως θα σας φαινότανε μια όμορφη απόδραση για δυο στο μαγευτικό Ναύπλιο για 3 μέρες;;;

Ή θα προτιμούσατε δωροεπιταγές για να κάνετε τα ψώνια σας από τα αγαπημένα

σας μαγαζιά όπως brandsGalaxy.gr, GiannaKazakou.gr και NewCult.gr;

Το Ntynomai.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα παραπάνω!

Δηλώστε συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το Ntynomai σε συνεργασία με το ekdromi.gr και με τα πιο αγαπημένα online καταστήματα στην Ελλάδα!

Το ekdromi.gr, το μεγαλύτερο τουριστικό site στην Ελλάδα εδώ και πάρα πολύ καιρό δίνει τη δυνατότητα για εύκολες, πλούσιες και πανέμορφες διακοπές όλον τον χρόνο! Το έχουμε λατρέψει.Το ekdromi.gr λοιπόν, προσφέρει για έναν τυχερό διαμονή 3 μέρες και 2 νύχτες με πρωινό στο ξενοδοχείο Amfitriti Belvedere Hotel στο Ναύπλιο για 2 άτομα έως 31 Ιουλίου!

Μήπως θα είσαι εσύ;;;Το brandsGalaxy.gr μας έχει καλομάθει με τις υπέροχες καθημερινές προσφορές του στα πιο γνωστά και ποθητά brands.Δίνει την ευκαιρία σε όλους να αγοράσουν ποιοτικά και εξαιρετικά κομμάτια για ένα μοναδικό στιλ! Με την προσφορά δέκα (10) δωροεπιταγών αξίας 50€ η κάθε μια, εμείς σας ευχόμαστε καλά ψώνια :)Το GiannaKazakou.gr όλοι το γνωρίζουμε και το αγαπάμε.Η πολύχρονη παρουσία του στο χώρο της μόδα μας έχει δώσει παπούτσια,τσάντες και αξεσουάρ διαχρονικά και για τον άνδρα και για τη γυναίκα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα GiannaKazakou.gr προσφέρει σε 4 τυχερούς από μια δωροεπιταγή αξίας 50€!Το NewCult.gr είναι ένα ολόφρεσκο κατάστημα στο κομμάτι των online αγορών και έχει καταφέρει να αποκτήσει την αγάπη μας και την εμπιστοσύνη μας.Παρέχοντας σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος brands όπως IronFist, Boxfresh, Khujo, Weekend Offender και πολλά άλλα, είναι πρώτο στις λίστες των προτιμήσεών μας!

Το NewCult.gr προσφέρει σε μία τυχερή ένα μοναδικό φόρεμα IronFist για εκπληκτικές εμφανίσεις!

Μπες τώρα εδώ και εξασφάλισε μία συμμετοχή στον διαγωνισμό και γιατί όχι και παραπάνω! Καλώντας τους φίλους σου να πάρουν μέρος, κερδίζεις και εσύ άλλη μια ;)

Η κλήρωση θα γίνει στις 26/11/2012, οπότε έχεις πολλές ευκαιρίες να είσαι ένας από τους πολλούς νικητές!
Καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα