Κόκκινο: To χρώμα του έρωτα και της επανάστασης

To κόκκινο είναι το χρώμα του φετινού χειμώνα. Στο New York fashion week, αλλά και στο Milan fashion week, οι πασαρέλες γέμισαν με το χρώμα του πάθους και του έρωτα. Κάποιες το αγαπάτε ενώ κάποιες είστε πιο επιφυλακτικές. Όπως και να έχει, είτε σε total look, είτε φορώντας αξεσουάρ φέτος είμαι σίγουρη ότι θα το φορέσετε όλες και θα το λατρέψετε.

Οι αποχρώσεις ποικίλλουν κι εσείς μπορείτε να επιλέξετε ότι σας ταιριάζει από μπορντό μέχρι κόκκινο της φωτιάς. Το κόκκινο μπορεί να υποστηρίξει τέλεια σπορ εμφανίσεις, καθημερινά outfits, καθώς επίσης και βραδινές εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Παλτό

Με ένα κόκκινο παλτό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνετε εντύπωση για το στυλ σας και την αισθητική σας. Mην πειραματιστείτε και μην το συνδυάσετε με άλλα χρώματα πέραν του μαύρου του μπλε και του λευκού, εάν δεν είστε εντελώς σίγουρες. Επιπλέον,η μόδα φέτος σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε ένα κόκκινο total look.

Παλτό Benetton MERCRA κόκκινο (123,00 €) [Περισσότερα]Ολόμαλλο παλτό σε ίσια γραμμή (79,00 €) [Περισσότερα]

Κόκκινο Φόρεμα

Ιδανική και κλασσική επιλογή για βραδινές εμφανίσεις και όχι μόνο.

Πλεκτό Φόρεμα (49,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα midi βελούδινο (59,00 €) [Περισσότερα]Mini Καρό Φόρεμα (24,00 €) [Περισσότερα]

Για όσες λατρεύετε τις κόκκινες λεπτομέρειες, σας έχω μερικές προτάσεις.

Παπούτσια

Υπάρχουν πολλές επιλογές. Αλλά αν αποφασίσετε να τολμήσετε, ένα ζευγάρι λουστρίνι μπότες πάνω από το γόνατο, σε συνδυασμό με ένα αέρινο φόρεμα που να τις καλύπτει μέχρι την μέση τις γάμπας, είναι αναμφίβολα η τελευταία λέξη της μόδας.

Σουρωτή Δερμάτινη Μπότα με τακούνι (109,00 €) [Περισσότερα]Μπότα Βελούδο (95,00 €) [Περισσότερα]Πέδιλα (63,00 €) [Περισσότερα]

Τσάντες

Παίξτε με τα υφάσματα, τις αποχρώσεις και τα μεγέθη. Διαλέξτε την πιο κατάλληλη τσάντα ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Μπορντώ τσαντάκι crossbody σε στρογγυλό σχήμα (36,00 €) [Περισσότερα]Μπορντώ τσαντάκι ώμου σε καπιτονέ λουστρίνι (45,00 €) [Περισσότερα]

Ζώνες

Μια ωραία ιδέα για να απογειώσετε το office look είναι να συνδυάσετε το αυστηρό σας κουστούμι με μια ζώνη πάνω από το σακάκι.

Κόκκινη ζώνη (21,00 €) [Περισσότερα]Κόκκινη ζώνη (20,00 €) [Περισσότερα]

Καπέλο

Ο μπερές φέτος είναι trend, και θα μας κάνει να νιώσουμε για λίγο chic Γαλλιδoύλες.

Κόκκινο καπέλο (54,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai