Καλεσμένη σε γάμο;

Αν αυτήν την εποχή δεν είσαι καλεσμένη σε γάμο, τότε κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει. Είναι η κατά κανόνα εποχή των κατά συρροή γάμων και εμείς ψάχνουμε μανιωδώς το outfit που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες. Αν δεν προνοήσατε μέσα στις εκπτώσεις να αγοράσετε το ρούχο που θα φορέσετε, μην ανησυχείτε υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές για όλα τα γούστα.

Μπορείτε να επενδύσετε σε ένα maxi αέρινο φόρεμα που θα είναι άνετο ειδικά για όσες έχουν να σκοπό να χορεύουν όλο το βράδυ. Το καλό με τα

maxi φορέματα είναι ότι συνδυάζονται άψογα με φλατ σανδάλια. Επίσης, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα mini – αλλά όχι πολύ κοντό – φόρεμα. Αν δοκιμάσετε αυτήν την επιλογή, συνδυάστε με ελάχιστα αξεσουάρ και ελαφρύ βάψιμο. Αν πάλι δε σας αρέσουν οι καθιερωμένες εμφανίσεις και ψάχνεται για κάτι διαφορετικό επιλέξτε μια shiny φούστα ή παντελόνι και συνδυάστε με απλό τοπ. Τέλος, ένα καλοραμμένο jumpsuit, είναι η τέλεια επιλογή αν προτιμάτε το simple chic look.

Να θυμάστε ότι όταν είμαστε καλεσμένες σε γάμο, υπάρχουν κάποιοι άτυποι κανόνες – savoir vivre – που καλό θα ήταν να τηρήσετε. Για παράδειγμα, όταν είμαστε καλεσμένες σε γάμο δεν φοράμε ποτέ total black και φυσικά ούτε total white.

Φόρεμα πλισέ (59,99 €) [Περισσότερα]Φούστα με πούλιες δύο όψεων (49,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα μακρύ ριχτό (79,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα μακρύ ριχτό (79,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα πλισέ (59,99 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ ΣΑΤΕΝ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ (39,95 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΠΟΥΛΙΕΣ (39,95 €) [Περισσότερα]ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ (39,95 €) [Περισσότερα]ΑΜΑΝΙΚΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ (25,95 €) [Περισσότερα]ΠΛΙΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΦΟΥΣΤΑ (39,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα