Γιατί αγαπάμε τα λευκά πουκάμισα;

Γιατί αναμφισβήτητα είναι από τα πιο κλασικά ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι το ρούχο, που θεωρείται διαχρονικό και αξεπέραστο και συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα υπόλοιπα ρούχα μας. Μπορεί επίσης να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και να δώσει αριστοκρατικό αέρα στις εμφανίσεις μας.

Αρχικά συνδυάζεται με τζιν παντελόνι. Αν βάλεις sneakers το αποτέλεσμα θα είναι πιο casual. Αν προσθέσεις γόβες τότε θα είναι πιο θηλυκό. Φοριέται επίσης στο γραφείο με τα υφασμάτινα

παντελόνια μας. Δένει μοναδικά με το γκρι. Επίσης στο γραφείο μπορεί να φορεθεί με midi φούστα και γόβες με χαμηλό τακούνι και να δείχνει μοναδικά κομψό. Αν προσθέσεις όμως ψηλά τακούνια τότε απογειώνει θηλυκότητα και στυλ. Στο γραφείο επίσης αποτελεί την πρώτη επιλογή και για τα κοστούμια μας.

Για τις γυναίκες που αγαπούν το casual τότε φοριέται μέσα από φαρδιές φόρμες ή μιλιτέρ παντελόνια και μποτάκια.

Το ζήτημα είναι πως το λευκό πουκάμισο πάντα μα πάντα θα υπάρχει στη ντουλάπα μας. Πάντα θα το δένουμε στη μέση με μία maxi φούστα, πάντα θα το φοράμε λίγο πιο φαρδύ και cool πάνω από τα παντελόνια μας, πάντα θα δανειζόμαστε το λευκό πουκάμισο του συντρόφου μας για να αισθανόμαστε τη μυρωδιά του.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ONLY (15,00 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο με βολάν (19,95 €) [Περισσότερα]DSQUARED ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ (138,50 €) [Περισσότερα]Φαρδύ πουκάμισο (24,95 €) [Περισσότερα]Ασύμμετρο πουκάμισο (21,95 €) [Περισσότερα]ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ B & C SMART LSL WOMEN (21,76 €) [Περισσότερα]LUCIFAIR ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΡΟΥΑΖΕ (39,50 €) [Περισσότερα]Πουκαμίσα Ασσύμετρη κοντομάνικη, ημιδιάφανη για ένα υπέροχο office look! (34,90 €) [Περισσότερα]CARAM άσπρο (30,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα