Έτσι... θα εντυπωσιάσει!

Τώρα στις γιορτές όλες μας αναζητούμε ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και τα οποία θ έχουν τη δύναμη να μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε με τις εμφανίσεις μας. Το μυστικό είναι να βρίσκουμε ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ με λάμψη ή με στοιχεία που κάνουν τη διαφορά και να το σετάρουμε με τα υπόλοιπα ρούχα μας.

Έτσι αν επιλέξουμε να φορέσουμε ένα φόρεμα με γούνινες λεπτομέρειες που αποτελεί μεγάλη τάση, μπορούμε να το συνδυάσουμε με εντυπωσιακά κοσμήματα και γόβες, για ένα κομψό αποτέλεσμα, που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε.

Faux fair sleeve grey dress by Nejma (67,00 €) [Περισσότερα]Faux
fair sleeve black dress by Nejma (67,00 €) [Περισσότερα]

Επίσης πούλιες, λάμψη μπαίνουν από εδώ και στο εξής στην ημερήσια διάταξη. Όπως επίσης και ρούχα με διαφάνειες! Κρύβουν ένα glam και πολύ chic ύφος, δίνοντας το ανάλογο αποτέλεσμα.

Μίνι φόρεμα με παγιέτες-χρυσό (45,00 €) [Περισσότερα]Κομψό μίνι φόρεμα με κεντήματα (45,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο βραδινό φόρεμα με διαφάνεια και φλοράλ κέντημα TOP SECRET (44,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο loose μεταλιζέ φόρεμα TOP SECRET (31,00 €) [Περισσότερα]Midi lurex φόρεμα με παρτούς ώμους (18,00 €) [Περισσότερα]Club Wear μίνι φόρεμα με μεγάλη παγιέτα (37,00 €) [Περισσότερα]

Τα πανωφόρια μας, επειδή δίνουν την τελική πινελιά, πρέπει να έχουν μία δόση glamour, λόγου χάρη μπορούν να είναι ωραίες βραδινές γούνες, σε πιο κοντή και στενή γραμμή.

Shaggy faux fur by Nejma (94,00 €) [Περισσότερα]Ασπρόμαυρο γούνινο τζάκετ (63,00 €) [Περισσότερα]LUCILLE Συνθετική γούνα (153,00 €) [Περισσότερα]

Μεγάλη έμφαση δίνουμε στις τσάντες που ολοκληρώνουν μία εμφάνιση!

Γυναικείο βραδινό τσαντάκι TOP SECRET (25,00 €) [Περισσότερα]Chain Strap Black Velvet Bag (85,00 €) [Περισσότερα]

Τέλος, βρίσκουμε εντυπωσιακά παπούτσια που θα μας συνοδέψουν σε κάθε μας βήμα με στυλ. Γόβες ή μποτάκια που θα νιώθουμε πως θα αποτελέσουν το επιστέγασμα της τελικής μας εμφάνισης.

Sante γόβα, από βελούδο και διαφάνεια (71,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία γόβα μυτερή,ψηλή καστόρι της συλλογής Mark Milan (84,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα