Αντρικά πλεκτά στο επίκεντρο!

14:29 2/1/2018 - Πηγή: Ntynomai

Βρισκόμαστε πια στην καρδιά του χειμώνα και τα αντρικά πλεκτά αποτελούν ένα από τα πιο βασικά ρούχα, καθώς μπορούν να φορεθούν όλε τις ώρες της ημέρας και κυρίως να σας κρατήσουν ζεστούς και άνετους, αυτό που όλοι επιθυμούμε δηλαδή.

Ευτυχώς πλέον τα αντρικά πλεκτά, εκτός από τα κλασικά, κυκλοφορούν σε τόσα χρώματα και σχέδια που αποκλείεται να μην αποτελέσουν ένα από τα πιο κομψά ρούχα που μπορείτε να επιλέξετε.

Στη δουλειά σας και ανάλογα βέβαια με το αντικείμενό της, μπορείτε να φορέσετε τα πιο διαχρονικά, δηλαδή τα μονόχρωμα, που συνδυάζονται

άνετα με τα πουκάμισα σας, είτε μονόχρωμα είτε καρό και σας προσφέρουν τη λύση που χρειάζεστε για ένα outfit ζεστό αλλά και όμορφο.

Τώρα, αν επιλέξετε πλεκτό σε έντονο χρώμα ή με πιο έντονα σχέδια να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα, μόνο βαρετό δεν θα είναι. Μπορείτε να το συνδυάσετε τόσο με το denim παντελόνι σας , το κοτλέ σας ακόμα και με ένα υφασμάτινο και μποτάκια ή sneakers , κλέβοντας έτσι τις εντυπώσεις.

Εξάλλου, το χρώμα φέτος στο αντρικό ντύσιμο αποτελεί μεγάλη τάση, τολμήστε να το υιοθετήσετε, δίνει ένταση και δυναμική σε κάθε στυλ.

Και το πιο σημαντικό, μην ξεχνάτε ποτέ να επιλέγετε το πουλόβερ στο νούμερό σας, ούτε τα πολύ στενά ούτε όμως τα πολύ φαρδιά κολακεύουν, απεναντίας πετυχαίνουν ένα αποτέλεσμα που μόνο ιδανικό δεν είναι.

Ανδρικό πουλόβερ (45,00 €) [Περισσότερα]CottonField μπλούζα πλεκτή (29,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό πουλόβερ με κουμπιά TOP SECRET (30,00 €) [Περισσότερα]Πλεκτό Ζιβάγκο (20,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό πουλόβερ (45,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό πουλόβερ (35,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό ζεστό πλεκτό πουλόβερ (29,00 €) [Περισσότερα]QuikSilver Everyday Kelvin Πουλόβερ (41,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντρικά,antrika