Trendy καπαρντίνες: Το πανωφόρι της εποχής!

Δεν υπάρχει πανωφόρι πιο διαχρονικό και πιο chic από μία κλασική καπαρντίνα η οποία αυτή την εποχή μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά όλη τη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σας συνοδεύσει παντού. Στην πιο κλασική εκδοχή της, δηλαδή σε ταμπά και μπεζ, είναι ότι πιο all time classic υπάρχει αν και πλέον οι καπαρντίνες κυκλοφορούν σε έντονα χρώματα και σχέδια και μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά. Φοριούνται το πρωί

με το denim παντελόνι σας και ένα t-shirt -κατά προτίμηση rock που αποτελεί μεγάλη τάση- ή ένα πουκάμισο, ακόμα και με ένα ελαφρύ πουλόβερ. Επίσης με την φούστα σας για ένα business look στο γραφείο ενώ το βράδυ μπορεί να σεταριστεί μοναδικά με το φόρεμα σας και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η καπαρντίνα είναι σαν το παλιό καλό κρασί, αποτελεί επένδυση, έτσι καλό είναι αν δεν έχετε να ξεκινήσετε με μία κλασική. Όμως, αν έχετε ήδη ταμπά ή μπεζ, αξίζει να κάνετε την ανατροπή στο στυλ σας και να επιλέξετε φέτος μία maxi η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή και μπορείτε να την φορέσετε και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις.

Όπως και να έχει το αγαπημένο μας ρούχο χάρη στον ανοιξιάτικο καιρό μας γίνεται ξανά επίκαιρο, δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες και στο στυλ σας.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ (59,95 €) [Περισσότερα]Κοντό αδιάβροχο, από βαμβάκι (38,05 €) [Περισσότερα]Καπαρντίνα Top Secret (49,90 €) [Περισσότερα]Καμπαρντίνα Ποιότητας Best (141,00 €) [Περισσότερα]Καπαρντίνα Top Secret (79,90 €) [Περισσότερα]Μίντι Καμπαρντίνα (43,45 €) [Περισσότερα]Μακριά Καμπαρντίνα (108,45 €) [Περισσότερα]LENE SERENA Black (32,80 €) [Περισσότερα] LENE SERENA Beige (32,80 €) [Περισσότερα]TOP SECRET ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ (79,95 €) [Περισσότερα]FIGL ΚΛΟΣ ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ (73,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα