Tonny.gr : Ο παράδεισος του αντρικού shopping!

To Tonny.gr είναι ένα από τα πιο γνωστά On line shops που απευθύνεται στην αντρική ένδυση και πρόσφατα άνοιξε έναν ακόμα φυσικό χώρο στην καρδιά της Αθήνας, Ερμού 6 (εντός στοάς) και δεν χάσαμε την ευκαιρία να το επισκεφτούμε.

Πρόκειται για έναν επιμελημένο χώρο στον οποίο ένας άντρας μπορεί να ανακαλύψει μία ευρεία γκάμα προϊόντων που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση.

Κάθε συλλογή έχει το δικό της ύφος δίνοντας σε εσάς την δυνατότητα

να επιλέξετε την κάθε εμφάνιση σας. Παράλληλα παρουσιάζει και τη δική του συλλογή που χαρακτηρίζεται από μοντέρνες γραμμές.

Τι μας έκανε εντύπωση όμως;

Τα εκπληκτικά πουκάμισα με τις χρωματιστές πατιλέτες (το κομμάτι που είναι τα κουμπιά), για να αντικαταστήσουμε την ενοχλητική γραβάτα. Οι πατιλέετς πραγματικά είναι εντυπωσιακές και κερδίζουν το ενδιαφέρον αλλά και τις εντυπώσεις!

Τα εκκεντρικά, σχεδιαστικά τσεπάκια (ξενοιάζουμε από τα ποσέτ) για μια smart casual εμφάνιση, έτσι λοιπόν σπάμε την μονοτονία. Επίσης μας αφήνει περιθώρια επιλογής, άλλων αξεσουάρ, όπως τα ξύλινα παπιγιόν από 100% φυσικό ξύλο.

Όμως αυτό που θα αγαπήσουν όλες μα όλες οι γυναίκες,όλοι μα όλοι οι εργένηδες είναι τα Νon iron πουκάμισα. Είναι φτιαγμένα από ύφασμα ειδικά επεξεργασμένo, με μεγαλύτερη αντοχή στο τσαλάκωμα. Μετά το πλύσιμο πρέπει να τα τινάξετε και να τα κρεμάσετε σε κρεμάστρα μέχρι να στεγνώσουν.

Περισσότερα σχέδια tonny.gr

Επίσης μπορεί κανείς να βρει μία γκάμα από παντελόνια, υπέροχα πολόβερ, κοστούμια και παπούτσια.

Περισσότερα σχέδια πουλόβερ tonny.gr.

Εντυπωσιακά και διαφορετικά από τα καθιερωμένα είναι και τα ρολόγια από 100% φυσικό ξύλο επίσης αλλά και γενικά όλη η συλλογή ρολογιών θα σας εντυπωσιάσει.

Περισσότερα σχέδια εδώ :

Τέλος, πριν φύγετε μην ξεχάσετε να επιλέξετε ένα ζευγάρι χρωματιστές κάλτσες, είναι απίθανες!

Keywords
Τυχαία Θέματα