Leopard mania!

Κάθε χρόνο βλέπουμε leopard στοιχεία είτε σε ρούχα είτε σε αξεσουάρ. Όμως αυτόν τον χειμώνα ένα είναι το σίγουρο, το Leopard κάνει απόλυτα δυναμικό comeback, θα το συναντάμε παντού και θα αποτελεί ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της ντουλάπας μας.

Πλέον επίσης η μόδα δεν έχει χρονικούς φραγμούς. Το Leopard δεν θα το φοράμε μόνο βράδυ, αλλά εντάσσεται σε μία πιο Glamour

καθημερινότητα συνδυασμένη όμως με casual στοιχεία. Τι σημαίνει αυτό;

Το πανωφόρι μας λόγου χάρη μπορεί να έχει τη δύναμη και την ένταση του leopard αλλά μπορεί να συνδυαστεί και στις πρωινές ενασχολήσεις μας με denim παντελόνι & sneakers.

Επίσης αν θέλουμε να δώσουμε μία πιο ζωντανή νότα στην καθημερινότητα μας μπορούμε να επιλέξουμε leopard Μποτάκια ή sneakers, κάνοντας πραγματικά τη διαφορά.

Τα leopard Πουκάμισα είναι κομψά και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους, τολμήστε τα, φέτος εξάλλου είναι η χρονιά των αλλαγών, των πιο έντονων εναλλαγών, των πειραματισμών.

Τέλος, τα leopard φορέματα συνδυάζονται με μποτάκια ή γόβες, επειδή ήδη το σχέδιο είναι πολύ έντονο προσπαθούμε να είναι πιο ήσυχο το υπόλοιπο μέρος. Κατά βάση επιλέγουμε μαύρα πανωφόρια και γόβες ή μποτάκια.

Η μόδα είναι παιχνιδιάρα, μας αλλάζει τη διάθεση, τολμηρή ενίοτε, κάποιες φορές ανατρεπτική, αξίζει όμως να εντάξουμε με κάποιο τρόπο το leopard στο ντύσιμο μας, σίγουρα θα μας δικαιώσει.

Γυναικεία παπούτσια JUICY COUTURE μαύρα (94,00 €) [Περισσότερα]Bibob (39,00 €) [Περισσότερα]Παπούτσια Casual Γυναικεία SIXTY SEVEN 79058 LEOPARD PONY (99,00 €) [Περισσότερα]Agel Knitwear λεοπάρ πουλόβερ (33,11 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Jacket YSABEL PEPE JEANS (249,00 €) [Περισσότερα]Λεοπάρ Κολάν (18,00 €) [Περισσότερα]Μαξι λεοπάρ φόρεμα (52,00 €) [Περισσότερα]Chiffon λεοπάρ πουκαμίσα (35,00 €) [Περισσότερα]Λεοπάρ Γούνα (45,99 €) [Περισσότερα]Λεοπάρ Σακάκι (37,99 €) [Περισσότερα]Γυναικείο πουκάμισο με animal print TOP SECRET (24,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο πορτοφόλι με animal print TOP SECRET (16,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai