Happysizes.gr: You can only size your smile!

Από τον τίτλο μπορείς να το υποψιαστείς… δεν είναι ένα e-shop σαν όλα τα υπόλοιπα. Και η αλήθεια είναι ότι το Happysizes.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα αποκλειστικά για χαρούμενα μεγέθη!

Πολλές φορές είχα βρεθεί στην αναζήτηση καταστημάτων με μεγαλύτερα μεγέθη που να προσφέρουν όχι μόνο ποιοτικά και άνετα ρούχα, αλλά και ρούχα με άποψη και στυλ. Πάντα όμως απογοητευόμουν, καθώς το στιλιστικό κομμάτι των καταστημάτων αυτών ήταν ένα βήμα

(ή και περισσότερα!) πίσω απ’ ότι στα καταστήματα με μικρά μεγέθη.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει στο προσεγμένο site του Happysizes.gr, αφού με το πρώτο κλικ είμαι σίγουρη πως θα ενθουσιαστείς! Οι επιλογές σου αμέτρητες, καθώς στο e-shop θα βρεις όχι μόνο μια μεγάλη ποικιλία από άκρως in fashion επιλογές σε ρούχα, αλλά θα κατακλύσουν την οθόνη σου και άφθονα παπούτσια, αξεσουάρ… ακόμα και νυφικά! Από το site φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι super duper προσφορές που θα βρεις σε ειδική σελίδα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το Happysizes.gr σου δίνει την δυνατότητα να αναβαθμίσεις το style σου μέσα από τις συμβουλές που θα σου προσφέρουν οι ειδικοί του stylists, γι’ αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις τη γνώμη τους! Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να γίνεις μέλος στο Happy Sizes Club και να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια και υπέροχες προσφορές, οι οποίες περιλαμβάνουν και τον beauty section! Τέλος, αν ανήκεις στην παρέα των "χαρούμενων μεγεθών", το Happysizes.gr σου δίνει την δυνατότητα να ποζάρεις στο δικό του φωτογραφικό φακό και να γίνεις εσύ το νέο του μοντέλο!

P.S. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται εύκολα τόσο μέσω του e-shop, αλλά και με ένα τηλεφώνημα! Τι περιμένεις, λοιπόν; Κάνε κλικ στο Happysizes.gr και μην ξεχνάς πως το μόνο που μετράει είναι το χαμόγελό σου!

Κι επειδή οι γιορτές πλησιάζουν επικίνδυνα και σίγουρα θες να χαρίσεις το χαμόγελο σε μια φίλη σου ή ήρθε η ώρα να κάνεις ένα δωράκι στον εαυτό σου, παρακάτω θα δεις τις πιο ιδιαίτερες και προσιτές γιορτινές προτάσεις μας! Διάλεξε μια και κάνε το πιο happy δώρο της χρονιάς!

Τουνίκ ασύμμετρη (73,60 €) [Περισσότερα]Ζακέτα μπουκλέ (58,00 €) [Περισσότερα]Γιλέκο γούνινο (56,00 €) [Περισσότερα]Πορτοφόλι λουστρίν (13,00 €) [Περισσότερα]Φουλάρι με καρδιές (15,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ FLOWER (10,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με leather like φάσες (44,00 €) [Περισσότερα]Μπαλαρίνα με φιογκάκι (56,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα με δαντέλα στο μανίκι (31,20 €) [Περισσότερα]Μπλούζα με τύπωμα (32,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα