Fifty shades of grey

Και μπορεί να πάει ο νου σας αλλού και συγκεκριμένα στο στο πιο εμπορικό βιβλίο της εποχής, αλλά το χρώμα γκρι είναι ένα από τα αγαπημένα μου και όχι μόνο…

Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για τον Χειμώνα 2012, οι οίκοι μόδας Burberry Prorsum, Twenty&Twelve, Paul Smith, Vivienne Westwood

Red Label είναι μερικοί που το διάλεξαν και μας το προτείνουν για τον φετινό χειμώνα. Γκρι, ποντικί, ανθρακί, σταχτί, ασημί, είναι μερικές από τις αποχρώσεις του γκρι που μπορείς να επιλέξεις.

Φόρεμα

Αντί για το all time classic μαύρο, πρόσθεσε στην γκαρνταρόμπα σου ένα γκρι φόρεμα. Άλλωστε πάντα χρειάζεσαι μια εναλλακτική φορέματος. Συνδύασε το με μαύρες γόβες.


Killah Knitted Dress, anthracite (50,00 €) [Περισσότερα]
Φόρεμα μήκους 3/4 (100,00 €) [Περισσότερα]
GIUSEPPE ZANOTTI (142,00 €) [Περισσότερα]Φούστα

Ο οίκος Burberry Prorsum προτίμησε την pencil φούστα ως το γόνατο (ή και πιο μακριά) προσθέτοντας κομψότητα στο ντύσιμο γραφείου και για ένα χαλαρό βράδυ διασκέδασης. Υιοθετήστε το αν είστε ψηλή φορώντας το με ένα ζευγάρι μποτάκια.


Φούστα μήκους 3/4 (215,00 €) [Περισσότερα]
Φούστα μήκους 3/4 (128,00 €) [Περισσότερα]
Φούστα μήκους 3/4 (215,00 €) [Περισσότερα]
PIONIK (179,96 €) [Περισσότερα]Παλτό

Για την αντιμετώπιση του κρύου χειμώνα, το παλτό είναι το ιδανικό. Σκούρο ή ανοιχτό γκρι, μακρύ ή κοντό, συνδυάζεται με όλα και για κάθε περίσταση.


ALETTA [Περισσότερα]
Γκρι Μάλλινο Παλτό (135,00 €) [Περισσότερα]
SHAWL COLLAR KNITTED COAT (1.195,00 €) [Περισσότερα]Pullover

Και να που τα πουλόβερ έκαναν την εμφάνισή τους στην πασαρέλα!
Για το καθημερινό ντύσιμο στην δουλειά, στο πανεπιστήμιο ή για καφέ, αποτελεί το πιο must ρούχο στην ντουλάπα σου. Με φούστα ή παντελόνι, αποτελεί το συνολάκι που θα σε συνοδεύσει όλες τις ώρες!!


ASOS Heart Jumper (42,35 €) [Περισσότερα]
Fluxing Sweatshirt, grey (52,90 €) [Περισσότερα]
Selected Gry Striped Knitted Jumper (63,52 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα