ΤΣΣΚΑ Μ. | Βατούτιν: "Η Πόλη δεν είναι ευχάριστο μέρος για την ΤΣΣΚΑ"

Ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέα Βατούτιν και φυσικά αναφερόμαστε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη.

Ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ, μίλησε στην ρωσική ιστοσελίδα, "sport express.ru" για την κλήρωση της Ευρωλίγκα για

την σεζόν 2012-2013. Η ΤΣΣΚΑ κληρώθηκε στον τέταρτο όμιλο μαζί με την Μπεσίκτας, την Μπαρτσελόνα, την Παρτιζάν, την Λιέτουβος Ρίτας και την Μπάμπεργκ. Ετσι η ρωσική ομάδα θα αναγκαστεί να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, κάτι που θύμισε στον Αντρέα Βατούτιν τις άσχημες αναμνήσεις που έχει από τον πόλη.

"Πιστεύω πως είμαστε σε έναν εύκολο όμιλο. Επίσης, πιστεύω πως όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν μία καλή πορεία και να εκμεταλλευτούν την καλή τους έδρα. Με την Μπαρτσελόνα συναντιόμαστε συχνά, αλλά στην πρώτη φάση της διοργάνωσης έχουμε να συναντηθούμε για πέντε χρόνια. Τόσο το Βελιγράδι όσο και το Βίλνιους είναι σκληρές έδρες. Και το Μπάμπεργκ τα τελευταία χρόνια, ενώ η Κωνσταντινούπολη δεν είναι ένα ευχάριστο μέρος για την ΤΣΣΚΑ. Τις τελευταίες δύο σεζόν έχουμε τρεις ήττες, από την Αναντολού, τη Γαλατασαράι και πριν από δύο μήνες από τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό η πρώτη φάση της διοργάνωσης αναμένεται να είναι ένα δύσκολο τεστ, καθώς θα υπάρχει πίεση και καθόλου χρόνος για χάσιμο", δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα