ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Φλεβαράκης: «Καταπληκτική η απόδοση του Παναθηναϊκού»

Ο Κώστας Φλεβαράκης δεν έκρυψε τον εντυπωσιασμό από την απόδοση του Παναθηναϊκού, ενώ έστειλε το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων των Τρικάλων στο πρωτάθλημα.

«Ο Παναθηναϊκός τόσο στο παιχνίδι με την Ελευσίνα αλλά και με μας σήμερα έφτασε σε καταπληκτικά επίπεδα απόδοσης. Η ομάδα η δικιά μας και λόγω της δυναμικότητας της αλλά και λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν

την τελευταία εβδομάδα δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Για μας τώρα αρχίζει ουσιαστικά το πρωτάθλημα και το κέρδος μας απ τα πρώτα παιχνίδια είναι οι εμπειρίες που απέκτησαν οι παίχτες αλλά και ο συγκλονιστικός κόσμος που κατέκλεισε το γήπεδο. Ο αντικειμενικός μας στόχος στην συνέχεια είναι να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε», δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Ο Μάριος Ματαλόν από την πλευρά των παικτών των Τρικάλων υποστήριξε πως «ξέραμε ότι είχαμε δύσκολη αποστολή, ο Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, ξέφυγε από την αρχή και στο δεύτερο μέρος εμείς προσπαθήσαμε να καλύψουμε κάπως την διαφορά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να διεκδικήσουμε στην συνέχεια αυτό που μας αναλογεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα