ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Ντακούλιας: «Ο Ιωνικός είναι ο κόσμος του»

Ο Ιωνικός με οδηγό τον Χρήστο Ντακούλια πήρε μια πολύ σημαντική νίκη (78-79) για την 12η αγωνιστική του Ομίλου του Νότου της Β΄ Εθνικής και ο αρχηγός της ομάδας της Νίκαιας δεν ξέχασε να… υποκλιθεί στον κόσμο της.

Ο Χρήστος Ντακούλιας, ο οποίος απέναντι στο Μαρούσι σημείωσε 21 πόντους και ήταν εκείνος που 14’’ για την λήξη διαμόρφωσε με μία βολή το 78-79, μίλησε για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τα περαστικά του στον Αλέξανδρο Τσακιρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής.

«Ηταν ένας αγώνας

μεταξύ δύο πολύ ιστορικών ομάδων και ο αγώνας θα μπορούσε να είναι ακόμα και για την Α1.Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι. Στο τέλος συγκεντρωθήκαμε και τέλος καλό, όλα καλά. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι και αυτό οφείλεται στο ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και δεν μπήκαμε τόσο δυνατά όσο έπρεπε. Στην πορεία πήραμε μία διαφορά την οποία δεν κρατήσαμε, αργότερα χάναμε με διαφορά, την οποία γυρίσαμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στην κόψη του ξυραφιού. Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς και τους δυνατούς. Μπήκε ευτυχώς στο τέλος η βολή, παίξαμε άμυνα στην τελευταία φάση και πήραμε τη μεγάλη νίκη. Τέλος, θα ήθελα να δώσω τα περαστικά μου στον Αλέξανδρο τον Τσακιρίδη», δήλωσε ο αρχηγός του Ιωνικού Νικαίας στο Superbasket.gr ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα που δύσκολα θα περάσει κάποιος. Είναι μία ιστορική ομάδα το Μαρούσι κι έχει πάρα πολύ καλό υλικό. Ακόμα δεν έχουν παίξει αυτό που μπορούν. Θεωρώ ότι είναι μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια».

Οσον αφορά τον στόχο της ανόδου, ο Χρήστος Ντακούλιας τόνισε: «Η ομάδα φτιάχτηκε από την αρχή κι έχει δέκα καινούργιους παίχτες. Από πέρυσι έχουμε μείνει δύο. Είμαστε καινούργια ομάδα, μέσα από την προπόνηση γινόμαστε όλο και καλύτεροι και ακόμα κι από τις ήττες γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί. Δεν έχουμε θέσει κάποιο στόχο, παίζουμε τα ματς ένα-ένα. Τώρα παίζουμε με τη Νήαρ Ηστ, η οποία είναι ακόμα μία ιστορική ομάδα. Είναι δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Δεν έχουμε στόχο την άνοδο. Έχουμε στόχο να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και ό,τι βγει».

Ο Χρήστος Ντακούλιας είναι… παλιοσειρά στη Νίκαια: «Εγώ πήγα στην ομάδα το 2009, σε μία χρονιά η οποία δεν ήταν και τόσο καλή, καθώς πέσαμε κατηγορία. Ανέλαβαν κάποιοι καινούργιοι άνθρωποι που είχαν όρεξη και αγαπούσαν την ομάδα και ήθελαν να την βοηθήσουν. Δεν μας βγήκε η πρώτη χρονιά, αλλά την δεύτερη ανεβήκαμε από την Ά ΕΣΚΑΝΑ στην Γ’ Εθνική. Με πολύ σωστές κινήσεις και ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα από όλες τις πλευρές, στη Γ εθνική ανεβήκαμε πάλι μία κατηγορία. Είναι πολλοί άνθρωποι δίπλα της, οι οποίοι έχουν ένα όραμα, γιατί ο Ιωνικός Νικαίας αξίζει να παίζει στις μεγάλες κατηγορίες. Είναι για τα μεγάλα σαλόνια και αυτός ο κόσμος».

Τέλος, έστειλε και το μήνυμα στον κόσμο του Ιωνικού τονίζοντας πως «απλά είναι υπέροχος. Μας ακολουθεί παντού και δίνει την δική του παράσταση. Θα κάνουμε τα πάντα να τον ευχαριστήσουμε. Είναι ο έκτος παίκτης μας, είναι πάντα μαζί μας. Σε κάθε παιχνίδι είναι εκεί, οι φίλαθλοι που έρχονται και ακολουθούν είναι μέρος της ομάδας, αλλά για μένα είναι η ίδια μου η ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα