ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | "Ελευσίνιος" και τυπικά ο Λιακόπουλος!

Στον Πανελευσινιακό και με τη βούλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Λιακόπουλος, καθώς η μετακίνησή του από την Ρόδο στην Ελευσίνα ανακοινώθηκε και επίσημα από τους νεοφώτιστους, με τον μέχρι πρότινος γκαρντ του Κολοσσού να τίθεται αμέσως στη διάθεση του Γιώργου Σκαραφίγκα!

Η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού αναφέρει:

"Ημέρα γραφικής εργασίας... για παίκτες και Διοίκηση του Πανελευσινιακού!

Πρώτη είδηση η άφιξη του Νίκου Λιακόπουλου, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Κολοσσό

Ρόδου. Αποτελεί μία σημαντική ενίσχυση αφού ο γεννηθείς το 1983 guard(1,88 μέτρα ύψος) είχε μία καλή σεζόν πέρυσι με μέσο όρο 8,2 πόντων σε κανονική περίοδο και playoffs. Ο Νίκος Λιακόπουλος, έμπειρος παίκτης με φιλοδοξίες, υπέγραψε το συμβόλαιο του και τέθηκε αμέσως στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Σκαραφίγκα.

Ταυτόχρονα ακολουθώντας το τυπικό, το νέο τους συμβόλαιο υπέγραψαν οι παλαιοί παίκτες Χρήστος Δεληγιάννης και Γιάννης Κυριακόπουλος ενώ και με τη βούλα παίκτες του Πανελευσινιακού είναι οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Τσιάκος και Νίκος Παπανικολόπουλος.

Η Διοίκηση προχωρά με συνετό τρόπο στην ενίσχυση και στην οργάνωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Άμεση προτεραιότητα η ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας για την ενεργοποίηση της ΚΑΕ ενώ παράλληλα τα στελέχη του Συλλόγου προχωρούν στη ρύθμιση όλων των λεπτομερειών ώστε όλα να είναι έτοιμα στην έναρξη της σεζόν.

Στόχος όλων η ομάδα να είναι απερίσπαστη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κάτι που αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας του Πανελευσινιακού όλα αυτά τα χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα