ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Φώτσης: «Να βγάλουμε την καλή μας εικόνα στο γήπεδο»

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα και την πρόκριση των «πράσινων» στο Top 16 της Ευρωλίγκας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα όσα πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης στην «Πράσινη»

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού

κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα:

«Σίγουρα δεν ήταν καλό το παιχνίδι με την Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο εμείς κρατάμε τη νίκη που μας έδωσε την πρόκριση στο Top 16. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και σιγά-σιγά ελπίζω να γινόμαστε καλύτεροι».

Για την πρόκριση του «τριφυλλιού» στο Top-16 της Ευρωλίγκας:

«Από τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι σκεφτούμε τον όμιλο που θα δημιουργηθεί στο Top 16. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες δύσκολες ομάδες στον όμιλο μας αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε καλά. Δεν μπορείς να φτάσεις ψηλά παίζοντας μόνο με κακές ομάδες. Πρέπει να δώσουμε και σκληρά παιχνίδια προκειμένου να δούμε πού βρισκόμαστε».

Για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» για να αλλάξουν την εικόνα τους:

«Πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη προσπάθεια και συγκέντρωση από κάθε παίκτη ξεχωριστά. Η ομάδα αποτελείται από 12 παίκτες που είναι έτοιμοι να μπουν στο παρκέ και όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εμείς αυτή τη στιγμή πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και αγώνα με τον αγώνα να βελτιώνουμε την απόδοσή μας. Πρέπει να βγάλουμε την καλή μας εικόνα στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια».

Για την υπόσχεση που δίνει ο ίδιος στους οπαδούς της ομάδας:

«Ο κόσμος μας πάντα στέκεται στο πλευρό μας και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ξέρουμε που βρισκόμαστε και αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο μας είναι ότι θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο, στις αναμετρήσεις που θα έρθουν κι ελπίζουμε στο τέλος το αποτέλεσμα να είναι καλό για εμάς». Φώτσης: «Όλοι μαζί το βήμα παραπάνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα