ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σπανούλης μέχρι το τέλος του δρόμου (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε πως οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έχει ήδη πάρει την απόφασή του. Θα μείνει στον Πειραιά.

«Οι συζητήσεις μας είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δούμε τι θα γίνει. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε ο V-Span κατά την έξοδό του από τα γραφεία της Arcadia. Ο Βασίλης Σπανούλης

ρωτήθηκε για αν το θέμα θα έχει τελειώσει ως την Δευτέρα (8/7) και απάντησε πως «θα δούμε» ενώ για τη μεγάλη χρονική διάρκεια της συνάντησης, σχολίασε πως μαζί με τους αδελφούς Αγγελόπουλους συζήτησαν διάφορα θέματα για το πρότζεκτ του Ολυμπιακού.

Ο Σπανούλης θα υπογράψει τριετές ή τετρατές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2 εκ ευρώ, συνεπώς είναι πολύ πιθανό να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός πήρε διαβεβαιώσεις ότι η ομάδα θα παραμείνει ισχυρή και θα έχει στόχο την τρίτη Ευρωλίγκα, ενώ θα δώσει βάση και στην επιστροφή στην κορυφή και εντός συνόρων.

Ο Βασίλης Σπανούλης έφτασε στα γραφεία της Arcadia στις 20:45 της Παρασκευής (5/7) και συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Η συνάντηση των τριών ανδρών κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες και συγχρόνως έφτασε στο «κόκκινο» την αγωνία των φίλων των πρωταθλητών Ευρώπης. Σύμφωνα, όμως, με τα λεγόμενα του MVP της Ευρωλίγκας 2012-13, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα