ΝΟΤΟΣ | ΒΑΟΛ: Ανανέωσε ο Μυτιληνού

Ο Στέργιος Μυτιληνού θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του ΒΑΟΛ, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Χίου και θα την ακολουθήσει στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου του Νότου της Γ' Εθνικής.

Η ανακοίνωση του ΒΑΟ αναφέρει:

ΒΑΟΛ ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας του με τον Στέργιο Μυτιληνού για δεύτερη χρονιά. Οι συζητήσεις

με τον Στέργιο άρχισαν με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και υπήρχε κατ' αρχήν συμφωνία σε όλα, με μόνο "αγκάθι" την απόσταση μεταξύ Ικαρίας και Χίου και την δυσκολία του αθλητή να ταξιδεύει κάθε Σαββατοκύριακο, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Το συναίσθημα, η αγάπη και ο σεβασμός στην ομάδα κυριάρχησε και ξεπεράστηκε και αυτό το πρόβλημα με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόφαση του να συνεχίσει στην ομάδα μας. Όπως ο Στέργιος έτσι και ο ΒΑΟΛ νιώθουμε δικαιωμένοι για την περσινή μας κοινή απόφαση συνεργασίας και το αποδείξαμε και οι δυό πλευρές έμπρακτα με τη συνέχεια της, μιας και στο χρόνο που πέρασε ζήσαμε ,πέραν της αδιαμφισβήτητης προσφοράς του σαν παίκτης, μόνο όμορφες και οικογενειακές στιγμές χωρίς προβλήματα. Ο Στέργιος έγινε φίλος με όλους μας συμπαίκτες διοίκηση και προπονητή και νιώθει όπως και εμείς ότι είναι πλέον μέλος της οικογένειας του ΒΑΟΛ. Εμείς του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και η χρονιά που έρχεται, όσο δύσκολη και αν φαντάζει να συνεχίσει να μας φέρνει χαρές και επιτυχίες.

Ο Στέργιος μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του ΒΑΟΛ, παρ'όλο που ο φόρτος εργασίας μου και τα συχνά (κάθε σαβ/κο) ταξίδια με προβλημάτισαν για την παραμονή μου ή όχι.Δεν θα μπορούσα όμως να παρατήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και που εκτίμησα δεόντως.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε μαζί με τους παράγοντες του ΒΑΟΛ, να παραμείνω στην ομάδα,στηρίζοντας την από την πλευρά μου όσο μπορώ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής".

Keywords
Τυχαία Θέματα