ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Κουταλιανός : "Εχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμα"

Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή του Κολοσσού, Μηνά Γκέκου, ο Μιχάλης Κουταλιανός μίλησε για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ.

"Η ομάδα μας προετοιμάζεται για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. Την περασμένη αγωνιστική είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και πρέπει να δούμε τι έφταιξε ώστε να το διορθώσουμε και να κρατήσουμε μόνο τα καλά στοιχεία. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και για μας ακολουθεί ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα με δύο εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Π.Α.Ο.Κ. και Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ ενδιάμεσα θα υποδεχθούμε στη Ρόδο τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και φυσικά καλές εμφανίσεις, για να ελπίζουμε σε κάτι θετικό", δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Κουταλιανός.

Για το παιχνίδι με τον "Δικέφαλο" του βορρά, ο Μιχάλης Κουταλιανός υποστήριξε: "Είναι μία ομάδα που έχει έναν πολύ καλό προπονητή και ένα κράμα έμπειρων και νεαρών αθλητών. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει αρχές στο παιχνίδι του, κι αυτό τον καθιστά πολύ καλή ομάδα. Έχει σημείο αναφοράς στην επίθεση και την άμυνα τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ωστόσο εμείς θα πρέπει να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία του και φυσικά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα", ανέφερε ο Μιχάλης Κουταλιανός.

Η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου για το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και έναν απόντα. Ο Σάββας Ματσαμάς παρουσιάστηκε στο κέντρο νεοσσύλεκτων της Θήβας για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και θα απουσιάσει τις προσεχείς ημέρες από τις υποχρεώσεις της ομάδας της Ρόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα