ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Συνεργασία με το Εσπερινό Λύκειο Καλλιθέας

Ο Ικαρος για ακόμη μία φόρα έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς ανακοίνωσε την συνεργασία του με το Εσπερινό Λύκειο Καλλιθέας.


Η ανακοίνωση του Ικάρου αναφέρει:

"Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στηρίζει το δικαίωμα στη Μόρφωση και στον Αθλητισμό και γι' αυτό θα συνεργασθεί με το Εσπερινό Λύκειο.

Ο Αθλητισμός από αρχαιοτάτων χρόνων αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο της Ελληνικής Παιδείας. Για το λόγο αυτό ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ παίρνει συνεχώς πρωτοβουλίες που προωθούν τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του Αθλητισμού. Ο Αθλητισμός δεν πρέπει επ’ ουδενί να αποτελεί

τροχοπέδη στη μόρφωση κάθε μαθητή, αλλά να συμπληρώνει ουσιαστικά την επιμόρφωσή του… Νους υγιής εν σώματι υγιή!

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας αυτής, ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ αναλαμβάνει μία σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία με σκοπό να βοηθήσει όλους τους αθλητές του που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Λύκειο.

Συγκεκριμένα, όλοι οι αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ που ήδη σπουδάζουν στο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, αλλά και όσοι μαθητές του ίδιου Λυκείου θέλουν να ασχοληθούν με το Μπάσκετ, τώρα δικαιούνται δωρεάν συνδρομή στις Ακαδημίες του ΙΚΑΡΟΥ, καθώς και συμμετοχή σε όλα τα ειδικά προνόμια που απολαμβάνουν όλοι οι αθλητές του Συλλόγου μας.

Για άλλη μία φορά ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ προβάλλει με έργα και όχι με λόγια το κοινωνικό πρόσωπο του Αθλητισμού!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

(Διεύθυνση: Λαγουμιτζή 12, 176 71, Καλλιθέα, Τηλ.: 210 92 19 527 – Fax: 210 92 11 653, e-mail: [email protected].sch.gr)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Αυγερινόπουλος Δώρης 210-9852220"

Keywords
Τυχαία Θέματα