ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Πάντα κοντά οι Πελαργοί

Η Εθνική έφτασε την Τρίτη (10/9) στην Λιουμπλιάνα «κουβαλώντας» δύο ήττες, αλλά οι Πελαργοί εξέφρασαν για ακόμη μία φορά την στήριξή τους στην επίσημη αγαπημένη.


Η ανακοίνωση των Πελαργών αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι, θα ξεκινήσουμε από το τέλος: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΛΑΡΓΟΙ, ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΠΟΤΕ!
Πέρα από τις αναλύσεις, πέρα από το σωστό ή το λάθος, τα γκαρντ ή τους ψηλούς, τους προπονητές ή τους διαιτητές, τους Φινλανδούς και τα Nokia που αγοράσαμε, πλέον η ΜΟΝΗ αλήθεια είναι ότι είμαστε ΤΩΡΑ εδώ!

Φέραμε τα δύσκολα μπροστά μας πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε. Αυτό έγινε! Αν αξίζει η ομάδα το παραπάνω, θα το μάθουμε πλέον νωρίτερα…Με Ισπανία, Σλοβενία και Κροατία, η ομάδα θα μάς δείξει τι να περιμένουμε σε αυτό το Eurobasket!

Μη ξεγελιέστε όμως μερικοί και μην παρασύρεστε! Κανένας παίχτης μας δε σουτάρει για να το χάσει, και κανένας προπονητής δεν κατεβαίνει για να ηττηθεί. Και εμείς και οι αντίπαλοι!

ΟΙ ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι έχουμε δει και νίκες απίστευτες και ήττες απρόσμενες! Έχουμε ξαναέρθει με την πλάτη στον τοίχο και έχουμε δει το χρόνο να τελειώνει πολλές φορές! Όμως, όπως ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, έτσι και τώρα, με πίστη και αγάπη, με τη φωνή και την καρδιά μας, θα στηρίξουμε την ομάδα μας και θα της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην 2η φάση!

ΟΙ ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ!».

Keywords
Τυχαία Θέματα