ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Στόχος επετεύχθη για τον Μύτικα Λάρισας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 3ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 του Α.Σ. Μύτικα Λάρισας, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου και αφορούσε αγόρια και κορίτσια από 9 έως 99 ετών!

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν 154 και ο αριθμός των αθλητών (μικρών και μεγάλων), που αγωνίστηκαν χωρισμένοι σε 6 κατηγορίες, ανήλθε στους 574!!!

Το τουρνουά διεξήχθη σε τρία μέρη, το Σάββατο πρωί με την προκριματική φάση των μικρών κατηγοριών 1-5 (δηλ. γεννημένοι από 1995 μέχρι 2004). Το απόγευμα του Σαββάτου η δράση

συνεχίστηκε με τις κατηγορίες 6 και 7 (18-35 ετών και 35 ετών και άνω), όπου οι μάχες ήταν πολύ δυνατές και το θέαμα εντυπωσιακό.

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί και τελικοί όλων των κατηγοριών και βραβεύτηκαν ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός και η ΔΟΠΑΕΛ.

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΑΜΑΖΟΝΕΣ

ΑΓΟΡΙΑ

Κατηγορία 1: LOS LARISA RIVERS

Κατηγορία 2: ΘΥΕΛΑ

Κατηγορία 3: ΨΩΜΑΡΑΔΕΣ

Κατηγορία 4: SPIRIT

Κατηγορία 5: G BOYS

Κατηγορία 6-7: ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ


Στους αθλητές των 7 νικητριών ομάδων, απονεμήθηκαν μετάλλια και γεύματα στα Goody’s.

Ο μεγάλος τυχερός που έπειτα από κλήρωση ανάμεσα στους νικητές, κέρδισε μια υποτροφία, 7ήμερης φιλοξενίας στο Olympia Basketball Camp, συνολικής αξίας 320 ευρώ, είναι ο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ από την ομάδα SPIRIT. Επιλαχών ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΛΛΑΣ της ομάδας ΨΩΜΑΡΑΔΕΣ.

Η υποτροφία είναι προσφορά του Olympia Basketball Camp και περιλαμβάνει τη διαμονή, τη διατροφή καθώς και τη συμμετοχή στο προπονητικό πρόγραμμα, ανάλογο της ηλικίας του παιδιού που θα κερδίσει την υποτροφία. [Young and Mini camp ή Complete Skills Camp].

"Ο Α.Σ. ΜΥΤΙΚΑΣ ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη ΔΟΠΑΕΛ, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης: Σ/M ΛΑΡΙΣΑ, Goody’s, ψηφιακές εκτυπώσεις digramma, εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, a n d communication, χωρίς τη συνεισφορά των οποίων δε θα ήταν εφικτή η πραγματοποίησή της.

Ευχαριστεί επίσης το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου και παραβρέθηκαν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Ευχαριστεί επίσης το Δήμο Κιλελέρ και το Δήμο Τυρνάβου για την παραχώρηση των δύο από τις 6 μπασκέτες που στήθηκαν στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά (οι άλλες 4 ήταν της ΔΟΠΑΕΛ).

Ευχαριστεί τα κορίτσια που συντόνιζαν τους αγώνες και τη γραμματεία και όλους όσους βοήθησαν για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά που αγωνίστηκαν, σε όλους τους γνωστούς και φίλους μέσα από το χώρο του μπάσκετ και έξω από αυτόν, καθώς και τους γονείς των μικρότερων παιδιών, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο Α.Σ. ΜΥΤΙΚΑΣ συγχαίρει όλα τα άτομα που πήραν μέρος στο τουρνουά και αγωνίστηκαν σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα", ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Μύτικα Λάρισας ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα