ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Παπανικολάου: Οι υπογραφές και τα ιατρικά τεστ (video)

Η κάμερα του Barca TV κατέγραψε τις πρώτες ώρες του Κώστα Παπανικολάου επί ισπανικού εδάφους ως μέλος της Μπαρτσελόνα.

Δείτε τον διεθνή φόργουορντ να υπογράφει το νέο του "χρυσό" συμβόλαιο με τους "μπλαουκγράνα", πλάνα από τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε, αλλά και την συνάντησή του με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.


“Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι μέλος μιας από τις καλύτερες ομάδες. Θα βάλω τα δυνατά

μου. Είναι σπουδαία ευκαιρία. Δεν θέλω να βλέπω μακριά στο μέλλον, αλλά να ζω το παρών και να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά”.

Για την συνάντησή του με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, είπε: “Συνάντησα τον αρχηγό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Για εμένα είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη και είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης του”.

Για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, σχολίασε: “Είμαι παίκτης που πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα και δίνω τα πάντα για τη νίκη. Προσπαθώ, δουλεύω, και βελτιώνομαι. Θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους”.

Η επίσημη παρουσίασή του, πάντως, θα καθυστερήσει, καθώς ο διεθνής φόργουορντ πήρε τον δρόμο της επιστροφής προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα