Αετός ΓΑΣ: "Κανένας από την ομάδα μας δεν άσκησε βία"

Στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Νίκη Αμαρουσίου, μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Πόντας κατέρρευσε ύστερα από ένταση που δημιουργήθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Η ομάδα του Αετού τονίζει ότι το ήθος των παικτών της ομάδας προστάζει το ευ αγωνίζεσθαι και κανένας δεν προέβη σε άσκηση σωματικής βίας.

Η ανακοίνωση:

"Αθήνα, 07/02/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ

ΠΡΟΣ : ΕΟΚ
ΚΟΙΝ : ΟΔΚΕ – ΣΕΔΚΑ – ΕΣΚΑ



Ο ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ πραγματοποίησε στις 06/02/2012 έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και εξέδωσε την παρακάτω δήλωση :
Ο ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ δηλώνει ρητά ότι κανένας Παράγοντας, Προπονητής, Αθλητής του δεν άσκησε σωματική βία προς τον Α΄ Διαιτητή του αγώνα της 05/02/12 μεταξύ των ομάδων ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ – ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ .
Ο εν λόγω Διαιτητής με τα σφυρίγματά του, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είχαν δόλο, κατάφερε να εξαγριώσει τους λιγοστούς φιλάθλους με αποτέλεσμα κάποιοι απ’αυτούς να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του αγώνα (ο αγών τέλειωσε κανονικά) .
Σε εκείνο το σημείο ΟΛΟΙ οι παράγοντες και αθλητές του Συλλόγου προσπάθησαν να προστατεύσουν τον Α΄Διαιτητή, γνωρίζοντας ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας .

Δεν αποκλείουμε ότι κατά την σύγχυση που δημιουργήθηκε εμπρός από την πόρτα των αποδυτηρίων, ο Α΄Διαιτητής να δέχτηκε σπρώξιμο ή κάποιο χτύπημα από κάποιον .
Το γεγονός αυτό αν και δεν έπεσε στην αντίληψη κανενός, το καταδικάζουμε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ .

Το ήθος του Συλλόγου μας όπως και των αθλητών μας (πολλοί από αυτούς έχουν στελεχώσει εθνικές ομάδες) προστάζει το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ .

Ευχόμεθα δε ολόψυχα στον κύριο Βαγγέλη Πόντα γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους .
Το Δ.Σ.
ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ".

Keywords
Τυχαία Θέματα