Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Το ταξίδι του Αθηναϊκού ξεκίνησε…

Η πρώτη προπόνηση του Αθηναϊκού έγινε τη Δευτέρα (26/8), με τον Κώστα Κεραμιδά να έχει όλες (πλην της Γκίβενς) τις παίκτριες στη διάθεσή του.

"Σας καλωσορίζουμε στην ομάδα που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό και κατέχει μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες. Ο Αθηναϊκός έχει πάντα υψηλούς στόχους και με τέτοιο ρόστερ δεν μπορεί παρά να συνεχίσει να στοχεύει στην κορυφή" είπε στις παίκτριες -εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής- ο Σταύρος Γκαρανές.

"Δεν υπάρχει παίκτρια που δεν θα αδικηθεί από τον προπονητή της. Κι εσείς δεν θα αποτελέσετε εξαίρεση. Θέλω να σας δω να δουλεύετε σκληρά, θέλω να νιώσετε…

άσχημα, γιατί γι' αυτό σας επιλέξαμε, γι' αυτό η ομάδα ξοδεύει για σας. Πρώτα θα νιώσετε άσχημα, θα κουραστείτε, θα παλέψετε και στο τέλος θα κάνετε όλους στον Βύρωνα να νιώσουν όμορφα" ήταν τα λόγια του προπονητή του Αθηναϊκού, Κώστα Κεραμιδά.

Η πρώτη προπόνηση διήρκησε δύο ώρες (!), ενώ σήμερα τα κορίτσια ξεκίνησαν το πρωί με στίβο και βάρη, υπό την καθοδήγηση του γυμναστή Βαγγέλη Ανυφαντή (φωτό), ενώ το απόγευμα θα υπάρχει προπόνηση με μπάλα, στο κλειστό της Εργάνης.

Παρούσα ήταν και η Κατερίνα Γλυνιαδάκη, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο, τον φυσικοθεραπευτή του Αθηναϊκού, τον οποίο πλαισίωναν και δύο βοηθοί φυσικοθεραπευτές, προερχόμενοι από το πρόγραμμα συνεργασίας με το ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα