Α ΕΣΚΑΝΑ | Τα Όσκαρ της 14ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε και η 14η αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑΝΑ, που κράτησε το ενδιαφέρον στα ύψη και το superbasket.gr πέρασε από... κόσκινο τους πάντες, παρουσιάζοντάς σας αυτούς που άφησαν το στίγμα τους...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ:1. Ανδρέας Δασκαλούδης (ΝΕΜ)

Η εμπειρία του είναι καθοριστική στην προσπάθεια παραμονής της ΝΕΜ στην κατηγορία. Ο Ανδρέας Δασκαλούδης συνέθεσε ένα εξαιρετικό "δίδυμο" στα γκαρντ με τον Παναγιώτη Λιακόπουλο και σκοράροντας 14 πόντους,

οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση επί του ΑΟΝΑ.

2. Λευτέρης Χαραλαμπίδης (Πορφύρας)

Το καλό του πρόσωπο επιστράτευσε ο Πορφύρας, που μετά από μια καλή εμφάνιση έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Άρη Νικαίας, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Χαραλαμπίδη! Ο δυναμικός παίκτης έκανε θραύση στο σκοράρισμα, φορτώνοντας το αντίπαλο καλάθι με 22 πόντους και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Πειραιωτών, καθώς και ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

3. Λαέρτης Λοϊζίδης (Ερμής Πειραιά)

Ο Ερμής έχει το πιο "γεμάτο" ρόστερ απ' όλες τις ομάδες της κατηγορίας, κι ως εκ τούτου σχεδόν σε κάθε παιχνίδι έχει πολλούς πρωταγωνιστές. Ο Λαέρτης Λοϊζίδης ξεχώρισε στον αγώνα με τη Δραπετσώνα, σκοράροντας 13 πόντους και έχοντας πολύπλευρη συνεισφορά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υστέρησαν οι συμπαίκτες του.

4. Παντελής Σκουλούδης (Ευρυάλη Γλυφάδας)

Επέστρεψε στις (πολύ) υψηλές πτήσεις και με μια δυναμική εμφάνιση ήταν ο κορυφαίος της Ευρυάλης Γλυφάδας στην επικράτησή της επί της Ένωσης Νέας Περάμου / Μεγάρων, σκοράροντας 21 πόντους και δίνοντας πολλές λύσεις στο "ζωγραφιστό".

5. Γιώργος Μούστα (Μίλων)

Σε ένα ματς με πολλές διακυμάνσεις και εναλλαγές συναισθημάτων, ο Γιώργος Μούστα αποτέλεσε τον παίκτη-κλειδί για το τεχνικό τιμ του Μίλωνα, σκοράροντας 17 πόντους και δίνοντας πολλές λύσεις στα ριμπάουντ και στην άμυνα. Η φροντ λάιν του Αλίμου δεν κατάφερε να τον σταματήσει.

MVP:Λευτέρης Χαραλαμπίδης (Πορφύρας)

HERO OF THE NIGHT:Κώστας Οικονομόπουλος (Μίλων)

Το ταλέντο του Κώστα Οικονομόπουλου "λάμπει" με τον πλέον επιβλητικό τρόπο και πέραν των 22 πόντων του, ήταν ο... δράστης του καθοριστικού τριπόντου, που έφερε τον Μίλωνα στο +3, 2' πριν τελειώσει το ματς με τον Άλιμο και του έδωσε σημαντική ώθηση.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:Αντώνης Μάντζαρης (Ερμής Πειραιά)

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, δείχνει στοιχεία σπουδαίου προπονητή και οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Ερμή Πειραιά προς την άνοδο. Ο Αντώνης Μάντζαρης διαχειρίστηκε εξαιρετικά τους παίκτες του στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Δραπετσώνα, είχε σωστή τακτική κι έτσι ήρθε το πολύτιμο ροζ φύλλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα