Greeks Abroad | Στο "τιμόνι" της Under 22 της Chongqing Fly Dragon ο Ράπτης

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων Under 22 της Chongqing Fly Dragon BC (σ.σ. στην οποία εργάζεται και στο ανδρικό τμήμα ως ασίσταντ κόουτς στο πλευρό του Ντράγκαν Ράτσα από την περσινή σεζόν) ανέλαβε ο Γιάννης Ράπτης!

Ο ταλαντούχος Ελληνας τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση της κινέζικης ομάδας, έπειτα από εισήγηση του Ντράγκαν Ράτσα, ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία 3,5 χρόνια στον πάγκο της Chongqing Fly Dragon BC και αποτελεί τον μακροβιότερο ξένο προπονητή στην Κίνα! Το συμβόλαιο του Ράπτη έχει διάρκεια ενός χρόνου,

ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν.

Αποδεικνύεται λοιπόν για πολλοστή φορά ότι οι Ελληνες προπονητές έχουν... πέραση και έχουν κερδίσει το σεβασμό εκτός συνόρων!

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Γιάννης Ράπτης τόνισε: "Θα ήθελα για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω θερμά τον Ντράγκαν Ράτσα για την ευκαιρία που μου έδωσε από την περσινή χρονιά να εργαστώ στον σύλλογο στον οποίο ηγείται τα τελευταία τρία χρόνια, δείχνοντάς μου με αυτή την κίνησή του και αυτή τη χρονιά ότι εκτός από μέντοράς μου στην προπονητική είναι πάνω από όλα ένας άνθρωπος που εκτιμάει τη σκληρή δουλειά, την αξία κάποιου (όπως και στην περίπτωση του Δημήτρη Γκόφα, αλλά και του Στράτου Κουκουλεκίδη την περσινή χρονιά) και προσφέρει εργασία σε πολλούς Ελληνες προπονητές, παρόλο που δεν είναι Ελληνας, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση να το κάνει. Ελπίζω και εύχομαι η σχέση μου μαζί του να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια ασχέτως αν συνεργαζόμαστε ή όχι γιατί πραγματικά για μένα αποτελεί ένα κομμάτι της οικογένειάς μου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω από όλα την οικογένειά μου (τη γυναίκα και την κόρη μου) για τη στήριξη που μου προσφέρει και με κάνει να αντέχω το να βρίσκομαι μακριά τους τον τελευταίο 1,5 χρόνο γνωρίζοντας ότι για αυτούς η απουσία μου είναι ακόμα πιο δύσκολη".

Keywords
Τυχαία Θέματα