Greeks Abroad | Κετσελίδης: "Αφιερωμένο στους Έλληνες προπονητές"

Η ΜΙΑ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στην Γεωργία, έκανε δικό της και το πρωτάθλημα και ο «τιμονιέρης» της Γιώργος Κετσελίδης δεν ξέχασε τους Ελληνες συναδέλφους του.

Ελλάδα εκτός από τη θάλασσα και τον ήλιο της, πλέον φημίζεται και για τους προπονητές μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς τους κυρίους Μπαρτζώκα, Πεδουλάκη, Κατσικάρη, Ζούρο, Γιαννάκη και Σφαιρόπουλο που τα τελευταία χρόνια έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά το όνομα του Έλληνα προπονητή. Θέλω ν' αφιερώσω το πρωτάθλημα στους Έλληνες προπονητές

και φυσικά στη γυναίκα μου και την κόρη μου, στις οποίες ανυπομονώ να βρεθώ κοντά τις επόμενες ημέρες", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Κετσελίδης, ο οποίος υπό τις οδηγίες του έχει και τον Βασίλη Κούνα, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Πέρσι που ήρθα στην ομάδα, τερματίσαμε στην πέμπτη θέση. Με υπομονή και σκληρή δουλειά, απ' όλους ακόμα και τη μέρα του Πάσχα, καταφέραμε να φτάσουμε στο νταμπλ. Αισθάνομαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και τις επιλογές των ξένων οι οποίοι πέρα από καλοί αθλητές είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΜΙΑ καθώς ήταν άψογη απέναντί μας και στήριξε την προσπάθεια μας από την αρχή μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα