Eurobasket | "Μεγάλες δυνάμεις Ρωσία και Ελλάδα, η πρόκριση θα είναι δύσκολη..."

Η κληρωτίδα δεν... χαμογέλασε στην Εθνική Ελλάδος, ωστόσο παρόμοια συναισθήματα έχει και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ο οποίος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του όσον αφορά τη δυναμικότητα του 1ου ομίλου του Ευρωμπάσκετ...

«Από τα δύο πρώτα γκρουπ δυναμικότητας ήρθαν στο δρόμο μας δύο μεγάλες δυνάμεις, όπως η Ρωσία και η Ελλάδα.

Η παρουσία της Φινλανδία και της Τουρκίας έκαναν το γκρουπ ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Η πρόκριση στην επόμενη φάση θα είναι δύσκολη», ανέφερε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Απέχουμε δέκα μήνες από τη διοργάνωση και αυτό που προέχει για μας είναι να πάμε στο Κόπερ με το καλύτερο δυνατό ρόστερ, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και με τη σωστή νοοτροπία για να αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες».

Ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας, Ντίνο Μενεγκίν, ανέφερε με τη σειρά του: «Σίγουρα κληρωθήκαμε σε έναν δύσκολο όμιλο. Οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να τα καταφέρουμε, όμως οι παίκτες μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα χρειαστεί να παίξουν με αποφασιστικότητα για να περάσουμε στη δεύτερη φάση».

Keywords
Τυχαία Θέματα