Υστερία και ακροαριστερός φασισμός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο..[Βίντεο]

Δεν άφησαν καθηγήτριας εγκληματολογίας να κάνει την ομιλία της,επειδή δεν σε κάποιους υστερικούς ακροαριστερούς φασίστες δεν άρεσαν οι απόψεις της περί «μεταναστών»..

Την ώρα που κανονικά θα ξεκινούσε το μάθημα της Πολεοδομίας 2 σ’ ένα από τα αμφιθέατρα του κτ. Αβέρωφ. Μια ομάδα ατόμων εμπόδισε την διεξαγωγή του μαθήματος.
Ο λόγος ήταν η ομιλία της καθηγήτριας εγκληματολογίας Ζαραφωνίτου της Παντείου, με της οποίας τις απόψεις, περί «μεταναστών», διαφωνούσαν όπως, φαίνεται και με το σχετικό κείμενο που μοίρασαν στους φοιτητές.

Για να αποτραπεί η διεξαγωγή του μαθήματος έβαλαν
πολύ δυνατά μουσική, σε δυο μεγάλα ηχεία που έφεραν μαζί τους, έξω από το αμφιθέατρο.

Ένας από τους υπευθύνους καθηγητές του μαθήματος, καθ. Μπελαβίλας, προσπαθούσε να γράψει στον πινάκα της αίθουσας, για να απευθυνθεί προς τους φοιτητές, αφού η ένταση της μουσικής δεν του επέτρεπε να ακουστεί. Η ενεργεία του, όμως απετράπη από μια κοπέλα, η οποία έσβηνε απευθείας ότι αυτός έγραφε και μετά προσπάθησε και να του πάρει τον μαρκαδόρο.

Το όλο σκηνικό τελείωσε με το πέρας της ώρας, που θα γινόταν το μάθημα, όποτε έφυγαν και οι καθηγητές από το αμφιθέατρο. Τα ηχεία συνέχισαν να παίζουν έως ότου να γίνει βέβαιο πως και τα φροντιστήρια του μαθήματος δεν θα πραγματοποιηθούν!

Το φασιστικό αυτό περιστατικό φίμωσης της ελευθερίας του λόγου της καθηγήτριας συνέβη στις 26 Μαΐου 2017 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο..
Κι αυτό επειδή δεν αρέσουν οι απόψεις της περί «μεταναστών» στους υστερικούς ακροαριστερούς φασίστες,αλλά και σε διάφορους άλλους κρυφοφασίστες που φορούν προσωπεία δήθεν προοδευτικών..

Δείτε το βίντεο..

Το είδαμε στο NTUA wanna know
Keywords
Τυχαία Θέματα