Ξεσπά ο φερόμενος ως αρχηγός της παρέας των Κρητικών: Δεν «τραμπούκιζα» εγώ τον Βαγγέλη..

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φωτογραφίες ενός συγκεκριμένου νεαρού από την Κρήτη, ο οποίος φέρεται να είναι ο αρχηγός της παρέας που εκφόβιζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Μία, στον Star, και αποκάλυψε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όχι μόνο γιατί με τον άτυχο νέο ήταν κολλητοί, αλλά και γιατί όταν συνέβαιναν όλα αυτά τα τραγικά περιστατικά στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο ίδιος δεν ήταν καν φοιτητής στη σχολή.

«Με
το facebook μου είχαν υποκλέψει κάποιες φωτογραφίες και με κατηγορούν ότι είμαι ο αρχηγός της παρέας και ότι τραμπούκιζα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και πέρσι και φέτος. (…)

Έχουν δείξει μία παρέα που δεν είναι καν Κρητικοί και μας δείχνει ότι τον ενοχλούσαμε και τον πειράζαμε. (…)

Δεν μπορώ να βγω έξω. Είμαι δαχτυλοδειχτούμενος και μπορεί να μου επιτεθούν. Δεν ξέρω πως θα το πάρει ο κόσμος.

Με βρίζουνε και στο ίντερνετ και παντού. (…)

Ήμαστε κολλητοί με τον Βαγγέλη, το ξέρουν και οι γονείς του. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες κάναμε παρέα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο νεαρός Κρητικός.

Μαζί με τον πατέρα του επισκέφθηκαν την εισαγγελία Ιωαννίνων και κατέθεσαν καταγγελία προκειμένου να κατέβουν όλα αυτά τα άρθρα που τον στοχοποιούν ως τον αρχηγό της παρέας που εκφόβιζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όπως ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου, τον Μάρτιο του 2014, όταν γίνονταν τα βαριά καψόνια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο συγκεκριμένος νεαρός δεν φοιτούσε καν στη σχολή.

Πηγή: iefimerida.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα