Βαξεβάνης: «Ο Γιάννης Παπαγιάννης που ανδρώθηκε στην trash tv του Κουρή, χρησιμοποιεί το fimotro, για να κάνει εκβιασμούς»

"Του δίνω λίγο χρόνο να αποκαλύψει τον εντολέα του" προειδοποιεί ο Κώστας Βαξεβάνης από το koutipandoras, τον Γιάννη Παπαγιάννη. Αναλυτικά τα όσα καταγγέλλει για τον δημοσιογράφο - διαχειριστή του fimotro:...

...Παραδώσαμε στη δημοσιότητα όλο το σχέδιο εξόντωσης που απεργάστηκε το παρακράτος. Σας παραδίδουμε επίσης για να κρίνετε και το γεγονός, ότι τα Μέσα Ενημέρωσης της Ελλάδας, αυτά που δεν έγραψαν ούτε λέξη για την ενέδρα εναντίον μου τον Σεπτέμβριο του 2012, δεν γράφουν ούτε τώρα που αποκαλύπτουμε ποιοί το έκαναν. Ταϊσμένοι μέχρι τα αυτιά από διαφημίσεις των τραπεζιτών εντολοδόχων, δεν αποτελούν απλώς μια δημοσιογραφική παρεκτροπή, αλλά τμήμα του ίδιου του παρακράτους.

Γράφω όμως αυτές τις γραμμές για τον Γιάννη Παπαγιάννη, διαχειριστή του blog Fimotro κατ ομολογία του πια. Το «δημοσιογραφικό» αυτό φαινόμενο, ξεπήδησε από τους υπονόμους των blogs και όχι από το ρεύμα της νέας πραγματικότητας που αυτά δημιουργούσαν. Αντρώθηκε στην trash tv και την αγκαλιά του Κουρή και στη συνέχεια απενοχοποιήθηκε με τη βοήθεια επωνύμων της ελληνικής δημοσιογραφίας. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, ο Παπαγιάννης θα ήταν ακόμη ένας γραφικός τύπος τον οποίο οι θεατές του σε κάποιο παρακάναλο θα τον αποκαλούσαν «δημοσιογράφο» και αυτός θα διόρθωνε «πολιτικός αναλυτής παρακαλώ». Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άνθρωποι σαν τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον οποίο θεωρώ εξαιρετικό επαγγελματία, ανάμεσα σε εκατοντάδες ικανούς άνεργους δημοσιογράφους επέλεξε έναν Γιάννη Παπαγιάννη για να φιλοξενεί στο σταθμό του. Και γιατί του επιτρέπει να χρησιμοποιεί το enikos στο Fimotro προσδίδοντας κύρος σε αυτό που όλοι ξέρουν τι είναι.

Πάμε τώρα στην ουσία. Ο Παπαγιάννης ήταν ο άνθρωπος που χρησιμοποιήθηκε στον αρχικό σχέδιο εξόντωσής μου. Ανέλαβε το βάρος, να δημοσιεύσει την πλαστή απόδειξη που με εμφάνιζε ως έμμισθο της ΕΥΠ. Κινήθηκα τότε νομικά εναντίον του και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου έγινε το εξής απίστευτο. Παρότι υπήρχε ολόκληρη δικογραφία στην οποία ο Παπαγιάννης εμφανιζόταν ως εκβιαστής του διευθυντή του Mega Παναγιωτόπουλου και είχε ταυτοποιηθεί ως διαχειριστής του Fimotro, ο εισαγγελέας διέταξε απλώς προκαταρκτική έρευνα. Ο Παπαγιάννης με μήνυσε για ψευδή καταμήνυση και ω του θαύματος, η μήνυση Παπαγιάννη έχει προωθηθεί στη Δικαιοσύνη εν αντιθέσει με τη δική μου του συκοφαντημένου που αγνοείται η τύχη της.

Μετά τις αποκαλύψεις του HOT DOC, κλείνουν τα παραθυράκια διαφυγής και οι προστατευτικοί νομικισμοί. Ο Παπαγιάννης φέρεται πλέον (και είναι ο μοναδικός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ο ρόλος του) ως εκείνος που εξυπηρέτησε μια ομάδα συκοφαντών αλλά και δολοφόνων. Μιας σπείρας δηλαδή με παρακρατική λειτουργία. Όλοι οι άλλοι μπορούν να ισχυριστούν διάφορα, αλλά ο ίδιος είναι αυτός που έκανε το έγκλημα. Δημοσίευσε δηλαδή την απόδειξη.

Ο Παπαγιάννης χρησιμοποιεί την ανωνυμία για να αποφεύγει δυσάρεστες νομικές εξελίξεις σε βάρος του, απ’ όσους κατά καιρούς, προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη με καταγγελίες για το ρόλο του, μέσω του Fimotro. Με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιεί την ανωνυμία του blog Fimotro για να κάνει αυτό που κάνει.

Ο Παπαγιάννης δεν μπορεί να ισχυριστεί πια ότι δεν είναι το Fimotro αφού πάτησε την μπανανόφλουδα από την μπανάνα που ο ίδιος έφαγε. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε τον Παπαγιάννη δημόσια, ότι τον εκβίαζε προκειμένου να μην κάνει εναντίον του δημοσιεύματα στο Fimotro. Σε μια προσπάθειά του προφανώς να κλείσει τα μέτωπα, ο Παπαγιάννης έγραψε προχθές «Στο Σίμο Κεδίκογλου, ετέθη το θέμα να βοηθηθώ με καταχώριση διαφημίσεων στοblog Fimotro, εκείνος, όμως, δεν ασχολήθηκε με το θέμα, διότι, όπως μου μεταφέρθηκε, ήταν, άλλες οι θεσμικές του υποχρεώσεις».
Δηλαδή στην προσπάθειά του να διαψεύσει τον εκβιασμό, παραδέχθηκε πως ζητούσε απλώς να τον βοηθήσει ο Κεδίκογλου στο Fimotro με διαφήμιση. Άρα είναι το Fimotro. Υπάρχουν δεκάδες ακόμη αποδείξεις ότι ο τύπος αυτός είναι το Fimotro. Και υπάρχουν δεκάδες αποδείξεις για τη σχέση του με την εγκληματική ομάδα, που τώρα πια δεν ευθύνεται για πλαστογραφίες, αλλά και για σχεδιασμούς δολοφονίας. Με λίγα λόγια έχει μπλέξει.

Απ ό,τι καταλαβαίνει κάποιος εύκολα, δεν μπαίνει θέμα να επιδείξω απέναντί του ούτε οίκτο ούτε συναδελφική «κατανόηση». Τον καλώ όμως να αποκαλύψει τον εντολέα του μέσα σε λίγες μέρες τον εντολέα του, γιατί αυτός κυρίως είναι το θέμα για μένα. Αν δεν το κάνει, θα κινήσω όλα τα νομικά μέσα για να έχει την τιμωρία που πρέπει.

Θέλω επίσης να απευθυνθώ στον κύριο Δένδια και να τον ρωτήσω, πώς ένας άνθρωπος που κατηγορείται με δεκάδες μηνύσεις για εκβιασμούς και συκοφαντήσεις, πώς ένας άνθρωπος τον οποίο ο ίδιος ο υπουργός τον κατηγορεί δημόσια για εκβιασμό, συνεχίζει να έχει αστυνομική φρουρά; Τον προστατεύει για να κάνει τι; Ποιό είναι το έργο του;

Προκειμένου να βοηθήσω τον κ. Δένδια να του θυμίσω πως όλη την προηγούμενη εβδομάδα, το Fimotro δημοσίευε αναρτήσεις εναντίον του επιχειρηματία Βγενόπουλου. Όχι ρεπορτάζ, αλλά άρθρα που υπονοούσαν πως έχει ευθύνες για όσα συμβαίνουν για την Κύπρο. Έφτασε μάλιστα στο σημείο ο Παπαγιάννης να αναδημοσιεύει δικά μας ρεπορτάζ για να γίνεται αρκετά πιστευτός και απειλητικός. Τα «κακά» δημοσιεύματα σταμάτησαν και το Fimotro πια φιλοξενεί αντί για «κακίες» διαφήμιση του «Υγεία», που ανήκει στον επιχειρηματικό» όμιλο του κ. Βγενόπουλου. Μήπως ο κ. Δένδιας καταλαβαίνει άλλο απ’ αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς;

www.koutipandoras.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα