Τραγωδία στο Πλωμάρι – 30χρονος νεκρός σε καυγά

Νέα τραγωδία συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία του Πλωμαρίου στη Λέσβο.
Πριν από λίγη ώρα ένας 30χρονος νεαρός έπεσε νεκρός, όταν σε καυγά που έγινε σε καφενείο της πόλης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, χτύπησε σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στην καρωτίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το νεαρό, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε δημιουργήσει το επεισόδιο σε μπαρ της Γέρας, όπου πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.
Τότε, για να τον πείσει να φύγει ένας 52χρονος θαμώνας....
πήρε
όπλο από το αυτοκίνητό του και τον απείλησε! Όμως, ο 30χρονος κατάφερε να του αρπάξει το όπλο και, αφού απείλησε τους υπόλοιπους πελάτες του καταστήματος, πυροβόλησε μια φορά στην οροφή του μαγαζιού! Οι υπόλοιποι τον αφόπλισαν και τον παρέδωσαν σε αστυνομικούς, οι οποίοι τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με την κατηγορίας της οπλοχρησίας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Αυτή τη φορά ο 30χρονος άνδρας που κατοικούσε στην περιοχή, καυγάδισε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με έναν 44χρονο συντοπίτη του και ήρθαν στα χέρια στην κεντρική πλατεία. Ξαφνικά, ο 44χρονος τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να σπάσει με το κεφάλι του την τζαμαρία ενός καταστήματος. Τα κομμάτια από τα σπασμένα τζάμια έγιναν λαιμητόμος για τον άτυχο 30χρονο, κόβοντάς του την καρωτίδα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία!Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα του Πλωμαρίου για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση

ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 27/12/2011
Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο έναν 30χρονο ημεδαπό, στο Πλωμάρι Λέσβου.
Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών, συνελήφθη, χθες (26-12-2011) το απόγευμα, στο Πλωμάρι Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, ένας ημεδαπός ηλικίας 44 ετών κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία απο πρόθεση σε βάρος ενός 30χρονου ημεδαπού.
Ο 44χρονος, επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα στο λαιμό τον 30χρονο, με αιχμηρό αντικείμενο, στην κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου.
Τα αίτια για την αποτρόπαια πράξη διερευνώνται. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Ο 44χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

πληροφορίες από το lesvosnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα