Τοξικομανής έκαψε 32χρονο σε πλατεία της Θεσσαλονίκης!..(Βίντεο)

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο το θύμαΆγνωστος περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό έναν 32χρονο στην πλατεία Ναυαρίνου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά από λογομαχία και του έβαλε φωτιά.Καταστηματάρχες αλλά και διερχόμενοι έτρεξαν να τον βοηθήσουν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση του είναι κρίσιμη, αναφέρει το thesstoday.gr.Το περιστατικό έγινε τα μεσάνυχτα κι όλα δείχνουν ότι πρόκειται για διένεξη ανάμεσα σε τοξικομανείς.

Θαμώνες παρακείμενων καταστημάτων παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι το περιστατικό. Τοξικομανείς που βρίσκονταν δίπλα στον άτυχο άντρα πέταξαν πάνω του ρούχα και έσβησαν τη φωτιά.
Ο άτυχος νεαρός σφάδαζε από τους πόνους ενώ το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του έφερε εγκαύματα. Παρέμεινε μόνο με το εσώρουχό του και φώναζε απειλές και βρισιές κατά του ατόμου που τον έκαψε.
Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Μέσα σε λίγα λεπτά η περιοχή γέμισε από αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες τοξικομανών στο thestival.gr οι δύο άντρες είχαν προσωπικές διαφορές.
Μέχρι στιγμής ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.
Keywords
Αναζητήσεις
εκαψε 32χρονο
Τυχαία Θέματα