Τους «δουλεύει ψιλό γαζί» ο Λεβέντης. Για το εξώδικο των υποψηφίων του: «Ας κάνουν ότι θέλουν» - Προαναγγέλουν μηνύσεις και αγωγές

Μήνυμα προς τους υποψηφίους βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων απέστειλε ο Βασίλης Λεβέντης, αναφορικά με το εξώδικο που ετοιμάζονται να του στείλουν υποψήφιοι του κόμματος του επειδή δεν άλλαξε όπως είχε υποσχεθεί τους βουλευτές του πάνω στο εξάμηνο.

www.eglimatikotita.gr
- 14 - Μαρτίου - 2016 «Ας κάνουν ό,τι θέλουν» ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης
στον ΣΚΑΪ και σημειώνει:

«Ήταν δική μου πρόταση να αλλάζουν οι βουλευτές κάθε έξι μήνες, στην πράξη όμως μέσα από την κοινοβουλευτική πείρα, ο βουλευτής στο εξάμηνο ούτε γνωρίζει ακόμη τα δικαιώματά του στο κοινοβουλευτικό του έργο και άρα το διάστημα αυτό είναι πολύ μικρό. Εάν τους αλλάξω θα καταστραφεί η Ένωση Κεντρώων γιατί θα πρέπει να είναι ξανά μαθητευόμενοι οι επόμενοι. Δεν μπορώ να είμαι εγώ διδασκαλείο βουλευτών. Να περιμένουν.

H Ένωση Κεντρώων μεγαλώνει θα πάρει 15-20% και μπορούν να βγουν την επόμενη φορά. Εγώ περίμενα 35 χρόνια να βγω βουλευτής, οι κύριοι θέλουν με την πρώτη φορά;» .

«Δεν κάναμε συμβόλαια. Εάν αυτοί οραματίζονταν ότι μπήκαν σε έναν συνδυασμό και θα βγουν βουλευτές, να το ξεχάσουν. Με τον τρόπο τους, αν καταλήξουν σε εξώδικα, με πείθουν ότι θα πρόδιδαν ενδεχομένως το κόμμα..» συμπλήρωσε επίσης.

Πάντως οι υποψήφιοι του κόμματός του δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και προαναγγέλλουν αγωγές και μηνύσεις σε βάρος του.
Keywords
Τυχαία Θέματα