Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας σκότωσε εν ψυχρώ σε live μετάδοση στο Facebook ηλικιωμένο

Τα αδύνατα δυνατά κάνουν οι Αρχές του Οχάιο στις ΗΠΑ προκείμενου να εντοπίσουν τον άνδρα που δολοφόνησε έναν ηλικιωμένο κάνοντας live μετάδοση στο Facebook την Κυριακή του Πάσχα.

Το βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι άκρως σοκαριστικό και
δείχνει ξεκάθαρα τον δράστη να σκοτώνει εν ψυχρώ έναν άτυχο ηλικιωμένο.

Όπως έκανε γνωστό η αστυνομία του Κλίβελαντ, πρόκειται για τον 37χρονο Steve Stephens.

Η σελίδα του δράστη στο Facebook μετά τη δολοφονία κατέβηκε το βίντεο όμως εξακολουθεί να κυκλοφορεί.

Σε αυτό, μπορεί να δει κάποιος τον δράστη να λέει ενώ οδηγάει ότι θέλει να βρει κάποιον να σκοτώσει. Βλέπει τον ηλικιωμένο και σταματάει το αμάξι του. Κατεβαίνει κάτω και τον πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι.

Ο Robert Godwin Sr., όπως λεγόταν ο άτυχος ηλικιωμένος σωριάζεται στο έδαφος σε μια λίμνη αίματος και ο αδίστακτος δολοφόνος μπαίνει στο αυτοκίνητό του και φεύγει.

Ο 78χρονος είχε 9 παιδιά και 14 εγγόνια.

Ο Steve Stephens εμφανίζεται να αναλαμβάνει την ευθύνη για συνολικά 13 δολοφονίες, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι σχεδιάζει το επόμενο έγκλημά του. Μάλιστα σε άλλο βίντεό του μιλάει με κάποιον στο κινητό λέγοντάς του πως «τρελάθηκε» και έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής 13 ανθρώπους. Λέει επίσης πως δεν θα σταματήσει να σκοτώνει μέχρι να τον πιάσουν.

«Ο ύποπτος αναμετέδωσε φόνο μέσω (της εφαρμογής) Facebook live και υποστήριξε ότι διέπραξε πολλές άλλες ανθρωποκτονίες, κάτι το οποίο μένει να εξακριβωθεί», ανέφερε η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία μέσω Twitter.

AGGRAVATED MURDER WARRANT ISSUED FOR STEVE STEPHENS, BM 37 https://t.co/gvJpqaCOPb pic.twitter.com/v8Jkcmb4cy— Cleveland Police (@CLEpolice) 17 Απριλίου 2017

Ο 37χρονος διαφεύγει τη σύλληψη και κυκλοφορεί με λευκό επιβατικό αυτοκίνητο Ford Fusion με προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας, όπως διευκρίνισε η αστυνομία του Οχάιο. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπιστεί άλλα θύματα.

Δείτε το βίντεο..

Πηγή: koutipandoras
Keywords
Τυχαία Θέματα