«“Σόιμπλε RAUS!”»..Δείτε το πανό κατά του Σόιμπλε..που ύψωσε η Χρυσή Αυγή ..(Φώτο+Βίντεο)


«Θερμή» υποδοχή ετοίμασε η Χρυσή Αυγή για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καθώς στα κεντρικά γραφεία του ακροδεξιού κόμματος στη συμβολή της λεωφόρου Κατεχάκη με την Μεσογείων, ανάρτησαν πανό το οποίο έγραφε...
«Schauble RAUS» (Εξω ο Σόιμπλε).

Σε ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή
αναφέρει πως «οι Γερμανοί τοκογλύφοι πήραν αμέσως το μήνυμα», ενώ υποστηρίζει πως «από το φιμέ τζάμι της θωρακισμένης Mercedes ο Σόιμπλε και η κουστωδία του κοιτούσαν σαν ηλίθιοι».

Ολόκληρη η ανακοίνωση.

Ένα τεράστιο αεροπανό απλώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη συμβολή των Λεωφόρων Κατεχάκη και Μεσογείων. Ακριβώς δηλαδή εκεί που αρχίζει ο Δήμος Αθηναίων. Η πρώτη κατοικημένη περιοχή μετά το αεροδρόμιο και την Αττική οδό. Οι γερμανοί τοκογλύφοι πήραν αμέσως το μήνυμα. Δίπλα στο πανό κυμάτιζε η ελληνική σημαία και το λάβαρο της Χρυσής Αυγής με τον αρχαίο ελληνικό μαίανδρο. Από το φιμέ τζάμι της θωρακισμένης Mercedes ο Σόιμπλε και η κουστωδία του κοιτούσαν σαν ηλίθιοι. Αυτή ήταν η πρώτη εικόνα που αντιμετώπισαν σε μία αποκλεισμένη και άδεια Αθήνα.
Πανικός επικράτησε προς στιγμήν στις δυνάμεις του καθεστώτος που είχαν περικυκλώσει από νωρίς τα γραφεία μας. Διμοιρία ΜΑΤ βρισκόταν στο διπλανό στενό και δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας είχαν δημιουργήσει ασφυκτικό κλοιό γύρω από την έδρα του κόμματος. Ενδεικτική ήταν η εντολή του ΓΑΔΑρχη από το κέντρο επιχειρήσεων που ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο: "Ούτε πανό θα βάλουν ούτε τίποτα!". Το είχαν όμως χάσει εξ αρχής το παιχνίδι.
Η κίνηση αυτή της Χρυσής Αυγής είχε συμβολικό χαρακτήρα. Σε μία Αθήνα αποκλεισμένη από πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ, χιλιάδες αστυνομικούς, πρωτοφανή μέτρα και εισαγγελικές απαγορεύσεις, το πρώτο πράγμα που είδαν οι γερμανοί τοκογλύφοι ήταν ένα μεγάλο RAUS! Όσο ξεπουλημένη και αν είναι η τωρινή ηγεσία της χώρας, ο Έλληνας αντιστέκεται με ένα ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα στην πρωτοπορία του.
Keywords
Τυχαία Θέματα