Ρουμάνα μετανάστρια καταγγέλει....''Με βίαζαν για 4 ώρες 7 Πακιστανοί''! και έβγαζαν τα παιδιά μου στα φανάρια να ζητιανεύουν...Που είσαι ΑΦΡΟΔΙΤΗΗΗΗΗΗ....

Την έπεισαν να έρθει στην Ελλάδα με τα παιδιά της και όταν ήρθε την φυλάκισαν και την εξέδιδαν καθημερινά - Τα παιδιά τα ανάγκαζαν να ζητιανεύουν...

Όπως είπε η 35χρονη στους άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας, για 4 ώρες την παρέδωσαν σε 7 Πακιστανούς για να έρθει σε σεξουαλική επαφή. Τα 2 μικρά παιδιά τα έβγαζαν να ζητιανεύουν στα φανάρια, παίρνοντάς τους φυσικά όλα τα χρήματα που κέρδιζαν.

Οι Ρουμάνοι κακοποιοί, σύμφωνα με το lamiareport, απειλούσαν την 35χρονη για τη ζωή της ίδιας και των παιδιών της. Το μαρτύριο έλαβε τέλος όταν η Ασφάλεια Χαλκίδας, από πληροφορίες που είχε, συνέλαβε το ζευγάρι των Ρουμάνων, 45 ετών ο άνδρας και 42 ετών γυναίκα, που την έφερε στην Ελλάδας, ενώ αναζητά άλλο ένα ζευγάρι Ρουμάνων συνεργών.

Συνελήφθησαν επίσης και δυο ακόμη Ρουμάνοι ηλικίας 21 και 19 ετών, στους οποίους είχαν παραχωρήσει τα παιδιά για την επαιτεία, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια οι ίδιοι εκμεταλλεύονταν και άλλα ανήλικα παιδιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα