Περίγελος των «μεταναστών» η Ευρώπη..17χρόνη από την Δανία κινδυνεύει με πρόστιμο επειδή έριξε σπρέι πιπεριού στον «μετανάστη» επίδοξο βιαστή της.

Μία έφηβη από την Δανία η οποία κακοποιήθηκε σeξουαλικά από «μετανάστη» αντιμετωπίζει τώρα πρόστιμο για χρήση σπρέι πιπεριού εναντίον του επίδοξου βιαστή της.

www.eglimatikotita.gr - 28 Ιαν 2016 Ο «μετανάστης» που την έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να την γδύσει..κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στο Sonderborg της νότιας Δανίας ..

Το περιστατικό συνέβει στο κέντρο της μικρής πόλης του Sønderborg στη νότια Δανία..την Τετάρτη 27-01-16 στις 22:00 το βράδυ.

Η 17χρόνη δήλωσε στην αστυνομία ότι ένας άραβας που μιλούσε αγγλικά,την χτύπησε,την έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να ξεκουμπώσει το παντελόνι της για να την γδύσει.

Ωστόσο, η κοπέλα για να προστατεύσει τον εαυτό της έβγαλε το σπρέι πιπεριού που είχε για προστασία και το χρησιμοποίησε ενάντια στον επίδοξο βιαστή της, ο οποίος μόλις τα βρήκε «σκούρα» έτρεξε και έφυγε από το σημείο...
χωρίς μέχρι τώρα να έχει συλληφθεί από την αστυνομία.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Knud Kirsten δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Syd, ότι η 17χρόνη θα τιμωρηθεί με πρόστιμο (περίπου 500 κορώνες),γιατί η χρήση τέτοιου σπρέι είναι παράνομη και διώκεται από τον νόμο.

Η δήλωση αυτή έχει προκαλέσει οργή στα social media της Δανίας...και είναι πολλοί από τους σχολιαστές που δηλώνουν οι ίδιοι πρόθυμοι να πληρώσουν το πρόστιμο της 17χρόνης κοπέλας.

«Η αυτοάμυνα είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα», έγραψε ένας σχολιαστής, ενώ ένας άλλος ειρωνικά πρόσθεσε: " Ίσως ο δράστης πρέπει τώρα να ζητήσει και αποζημίωση ... Έχουμε τρελαθεί τελείως στη Δανία"..
Αυτά είναι μερικά από τα δεκάδες μηνύματα που έχουν γράψει Δανοί πολίτες στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού καναλιού Syd που αποκάλυψε το θέμα..

Εν τω μεταξύ, το Russia Today επικοινώνησε με την τοπική αστυνομία και η εκπρόσωπος Helle Lundberg...δήλωσε ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει ούτε τον «μετανάστη», ούτε τυχόν μάρτυρες του περιστατικού.

«Δεν ξέρουμε ποιος είναι, και δεν ξέρουμε καν αν θα μπορούσε να είναι κάποιος αιτών ασύλου.
Η κοπέλα τον περιέγραψε ως αγγλόφωνο άραβα. Αυτό είναι ό, τι γνωρίζουμε», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το Sonderborg, μαζί με άλλες πόλεις της Δανίας, πρόσφατα έγιναν θέμα στην διεθνή επικαιρότητα από τις πολλαπλές σεξουαλικές επιθέσεις «μεταναστών» σε βάρος γυναικών..

Από την αρχή του 2016 η σεξουαλική παρενόχληση των Ευρωπαίων γυναικών από «πρόσφυγες» και «μετανάστες» είναι το κύριο θέμα στα διεθνή πρωτοσέλιδα

Η πρώτη πόλη που έγινε μαζική σeξουαλική παρενόχληση ήταν η Κολωνία, στην Γερμανία. Σύμφωνα με μάρτυρες, «σε μεγάλο βαθμό μέθης" άνδρες «Αραβικής ή της Βορειοαφρικανικής" προέλευσης επιτέθηκαν και παρενόχλησαν Γερμανίδες στο κέντρο της πόλης,την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Παρόμοιες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί και σε άλλες γερμανικές πόλεις, όπως το Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη και τη Στουτγάρδη.

Η αστυνομία της Σουηδίας κατηγορείται επίσης από την κοινή γνώμη της χώρας για συγκάλυψη τέτοιων γεγονότων..
Σε φεστιβάλ μουσικής,που έγινε στο Salen της Στοκχόλμης,11-01- 2016,ομάδες νεαρών Αφγανών κακοποίησαν σeξουαλικά νεαρά κορίτσια..
Υπήρξαν 40 περιπτώσεις βιασμού και σεξουαλικών επιθέσεων.
Πάνω από 50 Αφγανοί «πρόσφυγες» είχαν εμπλακεί στο περιστατικό της μαζικής σεξουαλικής επίθεσης.

H Σουηδική αστυνομία προσπάθησε στην αρχή να «θάψει» και έπειτα να υποβαθμίσει το γεγονός.Αλλά μετά την μεγάλη κοινωνική κατακραυγή από την δημοσιοποίηση του θέματος ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Dan Eliasson,βγήκε σε συνέντευξη Τύπου και δήλωσε ότι έχει διατάξει έρευνα για τις 40 περιπτώσεις βιασμού και σεξουαλικών επιθέσεων που καταγγέλθηκαν στο φεστιβάλ.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αρνήθηκε ότι υπήρξε συγκάλυψη, και αντ 'αυτού χρησιμοποίησε την «αυτο-λογοκρισία". "Τώρα υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί υπάλληλοι που φοβούνται να μιλάνε για αυτά τα πράγματα στο πλαίσιο της συζήτησης για την μετανάστευση,"..
Και βέβαια ο λόγος δεν είναι άλλος απο τον φόβο μην τους χαρακτηρίσουν ρατσιστές κάποιοι «προοδευτικοί αριστεριστές»..

Η Ευρώπη του πολιτισμού,της κουλτούρας και των ατομικών ελευθεριών έχει πέσει θύμα του δικού της αξιακού,συστήματος.
Οι αριστερές ψευδαισθήσεις πνίγηκαν στο αίμα του Παρισιού της 13ης Νοεμβρίου 2015 και στους βιασμούς των Βορειοευρωπαίων γυναικών από το ξεκίνημα του 2016.

Μέχρι στιγμής ...υπάρχει ξεκάθαρη ήττα του ευρωπαϊκού πολιτισμού από τον ισλαμικό σκοταδισμό.
Καθώς επίσης υπάρχει η παταγώδης κατάρρευση των αριστερών ιδεολογημάτων (μπουρδολογιών) και της κομμουνιστικής πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και του “ανθρωπισμού” απέναντι στο προφανές σχέδιο εξισλαμισμού της Ευρώπης με πρόσχημα τα πνιγμένα παιδιά της Μεσογείου.

Αν οι ευρωπαίοι ηγέτες (που αποδεικνύονται πλέον όχι μόνο ακατάλληλοι αλλά και επικίνδυνοι για τους πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών) επιθυμούσαν να αντιμετωπίσουν επαρκώς τις ό,ποιες απειλές (δημογραφικές και τρομοκρατικές) που εισάγονται από τις λαθρομεταναστευτικές ροές, θα είχαν αποφασίσει, ανακοινώσει και εφαρμόσει σειρά αυστηρότατων οικονομικών μέτρων κατά της Τουρκίας, η οποία συμβάλει στα μέγιστα στην δημιουργία των προσφυγικών πληθυσμών, αλλά και στην στήριξη των τζιχαντιστών (πολεμιστών) του Ισλαμικού Κράτους.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν επιλέξει να δημιουργήσουν μία νέα μάζα, μίξη εθνοτήτων και λαών, που θα γίνει και το νέο μωσαϊκό των ευρωπαϊκών πληθυσμών, με αντάλλαγμα την αισθητή μείωση αντιδράσεων στην αφαίρεση πολιτικών, κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών της Ευρώπης, όπως αυτή επιχειρείται να διαμορφωθεί στα πλαίσια που απαιτεί η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη Πραγμάτων. (Για την ακρίβεια όχι οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες αφού είναι απλές μαριονέτες των Επικυρίαρχων)
Keywords
Τυχαία Θέματα