ΠΑΤΡΑ: Oι Αφγανοί...πήραν στο κυνήγι τους αστυνομικούς...Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση αποσύνθεσης του Ελληνικού κράτους..


Αστυνομικοί... στο έλεος των Αφγανών! Φαίνεται πως οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί λίγες μόνο ημέρες μετά την αποκάλυψη του «Κόσμου» πως ομάδα μεταναστών κυνήγησε αστυνομικό στην οδό Κανελλοπούλου. Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην εθνική οδό στο ύψος της Διγενή Ακρίτα πριν από λίγες ημέρες!
Η Άμεση Δράση είχε ειδοποιηθεί για δεκάδες νεαρούς Αφγανούς που καθόντουσαν στο πεζοδρόμιο περιμένοντας... την επόμενη νταλίκα και δόθηκε εντολή σε περιπολικό να σπεύσει στο σημείο.
Όντως αστυνομικοί έφθασαν εκεί,
κατέβηκαν από το όχημα, αλλά οι αλλοδαποί τούς κοιτούσαν... απαθείς! Μάλιστα, ορισμένοι ήταν και αγριεμένοι με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που βγήκε από το περιπολικό -στην κυριολεξία- να σηκώσει τα χέρια ψηλά!
Μπήκε αμέσως μέσα και εγκατέλειψε την αποστολή του φοβούμενος για τα χειρότερα! Και καλά έκανε δηλαδή, από τη στιγμή που οι τριάντα περίπου Αφγανοί οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο ήταν εξοπλισμένοι με σίδερα και πέτρες.

Επεισόδιο με ξυλοδαρ
Keywords
Τυχαία Θέματα