Παραδοσιακός γάμος για τη μοναχοκόρη του Κ. Λαλιώτη ΣΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Σχόλιο : Όταν ο Πεθερός του Γαμπρού είναι και ο αρχιμάστορας της προπαγάνδας ο γάμος χαρακτηρίζεται λιτός και δεν διεξάγεται εις Παρισίους...

H Νίκη Λαλιώτη παντρεύεται σήμερα τον αγαπημένο της Χρήστο Ντεγιάννη, σε μία σεμνή τελετή, διανθισμένη με έθιμα της περιοχής

Στα Ανω Δολιανά Αρκαδίας νωρίς το απόγευμα τελείται ο γάμος της μοναχοκόρης του Κώστα και της Μαρίνας Λαλιώτη, Νίκης, με τον Χρήστο Ντεγιάννη. Πρόκειται για έναν νεανικό έρωτα που ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν ακόμα φοιτήτρια, άντεξε στον χρόνο και έχει αίσιο τέλος. Ολοι γνωρίζουν
πως η Νίκη αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία και το καμάρι του πολιτικού πατέρα της και της μητέρας της Μαρίνας, ψυχιάτρου και πανεπιστημιακού, η οποία ασχολείται ενεργά με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής.

Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων εκείνη, ήταν από μικρή ένα ήσυχο παιδί που δεν προβλημάτισε σε τίποτα τους γονείς του. Αριστη μαθήτρια, αφού αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη, πέρασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ στη συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό της στο New York University στη Νέα Υόρκη πάνω στο ίδιο αντικείμενο. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων Progressive, που εξειδικεύεται στη διοργάνωση ποικίλων εκδηλώσεων και στη στρατηγική επικοινωνία.

Η γνωριμία
Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 10 χρόνια μέσω κοινών φίλων, ενώ η σχέση τους αριθμεί 8 περίπου χρόνια. Πρόκειται για μια σχέση που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλο αυτό το διάστημα και έγινε ευρέως γνωστή λίγους μήνες πριν, όταν οι δυο τους αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους πραγματοποιείται στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της νύφης, τα Δολιανά, εκεί όπου η Νίκη πέρασε τα καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων κοντά στην αγαπημένη της γιαγιά, Νίκη, από την οποία πήρε και το όνομά της.

Ο Κώστας Λαλιώτης είχε προτείνει στο ζευγάρι τον πολιτικό γάμο, η νύφη όμως ήθελε μια παραδοσιακή τελετή και βέβαια η επιθυμία της έγινε απόλυτα σεβαστή. Οπως μας λένε άνθρωποι της οικογένειας, πρόκειται για έναν άκρως νεανικό γάμο που θα γίνει σε στενό κύκλο. Πέρα από τους συγγενείς τους, το ζευγάρι έχει καλέσει 150 νεαρούς φίλους τους, ενώ μόνο 30 είναι οι προσκεκλημένοι από την πλευρά των γονιών τους.

Παρ" όλα αυτά, οι περίπου 700 κάτοικοι των Δολιανών (το χωριό χωρίζεται σε Κάτω και Ανω Δολιανά με τους ίδιους όμως κατοίκους) έχουν εκδηλώσει την επιθυμία όχι απλώς να παραστούν στον γάμο, αλλά και να συμβάλουν στην προετοιμασία του.

Το μυστήριο τελείται νωρίς το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αϊ-Γιάννη με τέσσερις κουμπάρους, δύο φίλες της Νίκης και δύο φίλους του Χρήστου. Πρόκειται για τους ανθρώπους που τους έφεραν σε επαφή πριν από δέκα χρόνια και στους οποίους χρωστούν τη γνωριμία τους.

Το νυφικό, μια δημιουργία των Ελλήνων σχεδιαστών Deux Hommes, είναι απλό και λιτό, σύμφωνα άλλωστε με το στυλ ντυσίματος που ακολουθεί η
Keywords
Αναζητήσεις
doliana arkadias,
Τυχαία Θέματα