Μυστική συνάντηση Μελισσανίδη Τζίγκερ...


Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας, το μεσημέρι της Τρίτης υπήρξε συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, στο εστιατόριο «Milos» του ξενοδοχείου «Hilton», λίγες μέρες μετά το φημολογούμενο ραντεβού του Ανδρέα Βγενόπουλου με τον πρώην ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.
Τέσσερα τα σενάρια της συζήτησης....

Όπως ήταν λογικό, αυτή η συνάντηση δημιούργησε έντονη σεναριολογία γύρω από το αντικείμενο της κουβέντας, αφού ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνδέονται σε αρκετές επιχειρηματικές
υποθέσεις και φυσικά με το ποδόσφαιρο. Ο πρώτος με τον Παναθηναϊκό και ο δεύτερος με την ΑΕΚ. Μάλιστα, το γεγονός ότι αυτό το ραντεβού έγινε μετά τη συνάντηση του Μελισσανίδη με τον Βγενόπουλο έριξε περισσότερο νερό στον μύλο των σεναρίων... Τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους δεν έγιναν γνωστά, αλλά τα σενάρια είναι τέσσερα.

Ποδόσφαιρο
Τζίγκερ και «Τίγρης» κάλλιστα μπορούσαν να είχαν συζητήσει όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί.Θεωρητικά, ανάλογη κουβέντα θα μπορούσε να είχε γίνει και στο ραντεβού Βγενόπουλου - Μελισσανίδη, αν και στην παρούσα φάση ο «Mr MIG» είναι αποστασιοποιημένος όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά. Πάντως, η περίπτωση ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΚ να έπαιξε μεσολαβητικό ρόλο στην κόντρα Βαρδινογιάννη - Βγενόπουλου δεν υφίσταται, αφού δεν υπάρχει καμία διάθεση των δύο πλευρών να κάτσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι. Οπότε σενάριο και με τους τρεις μέσα στο ποδόσφαιρο στην παρούσα φάση δεν παίζει. Με τους δύο, υπό συνθήκες...

Πετρέλαια
Φυσικά αμφότεροι δραστηριοποιούνται στον χώρο των πετρελαιοειδών. Ο όμιλος Βαρδινογιάννη έχει στο δυναμικό του τη Motor Oil, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενώ ο δεύτερος την Aegean Oil. Οπότε και οι εξελίξεις στον χώρο του πετρελαίου θα μπορούσαν να έχουν πρωταρχική θέση στην κουβέντα τους.

Τυχερά παιχνίδια
Γιάννης Βαρδινογιάννης και Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, συνεργαζόμενος με την ιταλική Lottomatica, είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα μεταξύ των υποψηφίων για τις slot machines («φρουτάκια»), μαζί με τους Κόκκαλη, Μπόμπολα και Γιάννη Βαρδινογιάννη του Σήφη. Ξάδερφο του Τζίγκερ.
Κάποια άλλα δημοσιεύματα θέλουν και την οικογένεια του Γιάννη Βαρδινογιάννη να ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί στον συγκεκριμένο χώρο, αφού, πέρα από τις στοιχηματικές εταιρείες και τα «φρουτάκια», θα νομιμοποιηθούν και άλλα παιχνίδια.

Ολυμπιακά φιλέτα
Στα τυχερά παιχνίδια μπορεί να μην εμπλέκεται το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου και της MIG, αλλά τόσο αυτός όσο και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ακούγεται ότι θα είναι μεταξύ των μνηστήρων των Ολυμπιακών Ακινήτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα