Μιχαλολιάκος: «2018 και πάλι η ίδια ευχή: Και του χρόνου ελεύθεροι»

Την ευχή ''Και του χρόνου ελεύθεροι'' διατυπώνει ο γ.γραμματέας της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος σε άρθρό του στην εφημερίδα «Εμπρός».

Αναλυτικά το άρθρο έχει ως εξής:

«Τέσσερα χρόνια πριν, την Πρωτοχρονιά του 2014, ήμουν μαζί με τους Συναγωνιστές μου Γιάννη Λαγό και Χρήστο Παππά απομονωμένος σε μια πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Ήταν μόλις τρεις μήνες μετά τον
“ρωμαϊκό θρίαμβο” που θέλησε να στήσει εις βάρος μας το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου με μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία, η οποία μας οδήγησε πίσω από τα σίδερα. Μέσα από τα κελιά μας δίναμε τον Αγώνα μας, άλλοτε με χειρόγραφα και άλλοτε υπαγορεύοντας από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Έτσι, λοιπόν εκείνη την Πρωτοχρονιά εόρτασα ξεχωριστά γράφοντας ένα κείμενο με τον τίτλο “Και του χρόνου ελεύθεροι” από το οποίο και το παρακάτω απόσπασμα: “Και του χρόνου ελεύθεροι” (Xρυσή Αυγή, Α. Φ. 857, 1.1.2014): “Εύχομαι το 2014 να είναι η χρονιά των Ελλήνων, να είναι το έτος μιας ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και όχι μιας «ψεύτρας λευτεριάς», η οποία, καθώς γράφει στον «Ύμνον εις την Ελευθερίαν» ο Διονύσιος Σολωμός, κρατεί στο χέρι ένα σκήπτρο και το προτείνει προς όλους, σκορπίζοντας ωσάν δολερή παντού την διχόνοια. Η Ευχή μου αυτή είναι ευχή για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Εθνική, ψυχική, ατομική πέρα από τον «διαρκήν αντίχριστον», την πλουτοκρατία, καθώς γράφει ο άλλος μεγάλος των Ελληνικών γραμμάτων, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης…

Την δική μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, εμείς οι Χρυσαυγίτες την έχουμε κερδίσει μέσα από αγώνες σκληρούς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, περιφρονώντας ένα βρωμερό και δυσώδες «ντοβλέτι» και περισσότερο από όλους τους Χρυσαυγίτες ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ είμαστε εμείς, που μας έτυχε η ξεχωριστή ΤΙΜΗ να ευρισκόμεθα τις Άγιες αυτές Ημέρες πίσω από τα σίδερα του καθεστώτος της ξενόδουλης πλουτοκρατίας… Γράφω τις γραμμές αυτές στο κελί μιας φυλακής στο τέλος ενός χρόνου και εύχομαι σε όλους τους Έλληνες ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ και όσο για εμάς τους Χρυσαυγίτες είμαστε οι μόνοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ακόμη και πίσω από τα σίδερα, μέσα σε μια πολιτεία σκλαβωμένη και υπόδουλη στην ξενοκρατία και όχι μόνον. Υπόδουλη στο συμφέρον, στην δειλία, στην πονηρία και τον δόλο. ΕΜΕΙΣ, λοιπόν, Φυλακισμένοι και όμως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, περισσότερο Ελεύθεροι από ποτέ, αγωνιζόμαστε και θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος για μια πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ Πατρίδα.”

Αυτά έγραφα στις αρχές του 2014, αιχμάλωτος ενός σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος, ευχόμενος στους Συναγωνιστές μου καλούς αγώνες για μια ελεύθερη πραγματικά Πατρίδα. Τέσσερα χρόνια μετά “ελεύθερος-πολιορκημένος”, σε πλήρη απαγόρευση κατ’ ουσίαν από το ίδιο σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα, που απλά άλλαξε ονόματα και όχι ουσία, βλέπω την Πατρίδα μας να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και νοιώθω βαθειά μέσα μου πως η μοναδική ελπίδα αυτού του Έθνους είμαστε ΕΜΕΙΣ, οι τελευταίοι πιστοί, οι υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδας, μα και στην Κύπρο, στην Βόρειο Ήπειρο, στην Κωνσταντινούπολη και στην Ομογένεια, σε κάθε γωνιά του πλανήτη όπου ευρίσκονται Έλληνες, όπου κτυπούν Ελληνικές καρδιές.

Το τελευταίο γεγονός του χρόνου ήταν το περίφημο “κοινωνικό μέρισμα”, το οποίο όπως πληροφορηθήκαμε εισέπραξαν στην Ελλάδα αλλοδαποί από 172 εθνικότητες! Αν σκεφτεί κανείς ότι ο ΟΗΕ έχει 194 μέλη-κράτη, μας λείπουν μόνον 22 για να γίνει η Ελλάδα κυριολεκτικά ΟΗΕ! Και κοντά σε αυτό, ο Ερντογάν να καταθέτει την ημισέληνο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, βεβηλώνοντας τα Ιερά και τα Όσια, τους Τάφους των Πολεμιστών μας, μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Ένας χρόνος φεύγει, ένας χρόνος έρχεται. Φεύγει ένας χρόνο γεμάτος ραγιαδισμό, υποτέλεια και μικροπρέπεια και έρχεται ένας χρόνος που ευχόμαστε να είναι διαφορετικός, να είναι γεμάτος Πίστη, Τιμή, Πατρίδα, Αγώνες. Ένας χρόνος έρχεται, και είθε ο χρόνος αυτός να φέρει την Άγια εκείνη ώρα, όπου θα ανατείλει στην Πατρίδα μας και θα βασιλεύει για πάντα ο “Ήλιος της Δικαιοσύνης”, η Δόξα του Μεγάλου μας Έθνους».
Keywords
Τυχαία Θέματα