Κορινθία: Όπλα, ναρκωτικά, αρχαία και μια... ασφαλιστική απάτη!

Και τι δεν βρήκαν οι αστυνομικοί στα δύο σπίτια ένος 33χρονου. Οπλισμός, αρχαία αντικείμενα, ποσότητα ναρκωτικών αλλά και ένα αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί ψευδώς κλοπή...Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου, κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι ενός 33χρονου κι ενός 35χρονου στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας όπου βρήκαν αρχαία αντικείμενα, οπλισμό και ποσότητες ναρκωτικών.
Στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς, συνολικού βάρους 126,2 γραμμαρίων και σε δύο σπίτια του 33χρονου, στους Αγίους Θεοδώρους και την Αττική,
βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένας εμπορικός αμφορέας οξυπύθμενος, ακέραιος, Ελληνιστικών - Ρωμαϊκών χρόνων, έξι όστρακα αγγείων, Κλασικών-Ρωμαϊκών χρόνων και δύο νομίσματα Βυζαντινών - Αρχαίων χρόνων.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και όχημα για το οποίο είχε δηλώσει κλοπή, προκειμένου να εισπράξει την αποζημίωση.

Όλα τα αρχαία αντικείμενα, κρίθηκαν από αρχαιολόγο ότι εμπίπτουν στο Νόμο περί Προστασίας Αρχαιοτήτων και θα αποσταλούν στην αρμόδια Εφορία Αρχαιοτήτων.

Επίσης, στα σπίτια του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, ένα περίστροφο, ένα πιστόλι μπρελόκ, δύο αεροβόλα όπλα, το ένα πιστόλι και το άλλο περίστροφο, καθώς και 10 μεταλλικές αμπούλες, 47 σουγιάδες-στιλέτα, 31 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους 7,7 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, η νομιμότητα της κατοχής των οποίων εξετάζεται.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ενήργησε η ασφάλεια Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 35χρονος, είχε προμηθευτεί την ποσότητα κάνναβης από τον 33χρονο, τον περασμένο μήνα, έναντι του χρηματικού ποσού των 450 ευρώ.Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και όχημα ιδιοκτησίας του, για το οποίο είχε δηλώσει ψευδώς κλοπή, προκειμένου να εισπράξει την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα