ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ: Μήπως… ούτε Ρωσία, ούτε Ουκρανία, αλλά… Παγκόσμιοι τοκογλύφοι φαρμάκου;

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι θεωρίες συνομωσίας δίνουν και παίρνουν και δυστυχώς για εμάς, πολλές από αυτές βγαίνουν και αληθινές. Η κατάρριψη του μαλαισιανού αεροσκάφους στην Ανατολική Ουκρανία έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι ευθυνών, με το πιο πιθανό σενάριο, ωστόσο, να είναι πως το έχουν ρίξει οι Αμερικανοουκρανοί για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους ενάντια στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όμως, γιατί να μην σκεφτούμε την πιθανότητα της ύπαρξης άλλου υπεύθυνου για την τραγωδία με τους 298 νεκρούς; Μήπως θα είναι η πρώτη φορά που η άκρως κερδοφόρα φαρμακοβιομηχανία «επεμβαίνει» για να βάλει τα
πράγματα σε τάξη;

Είναι γνωστό πως η πτήση MΗ17 είχε προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ και σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση για τα θύματα, μέχρι και 100 επιβάτες του αεροσκάφους θεωρείται ότι πήγαιναν στο 20ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την καταπολέμηση του AIDS.

Ανάμεσά τους, κορυφαίοι ερευνητές, διακεκριμένοι επιστήμονες και ακτιβιστές, σύμφωνα με όσα δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας, Τζούλι Μπίσοπ.

Στα θύματα της τραγωδίας συμπεριλαμβάνεται και ο Γκλεν Τόμας, εκπρόσωπος Τύπου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος επρόκειτο να μετάσχει στο διεθνές συνέδριο για το AIDS στη Μελβούρνη, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Επικοινωνίας του ΠΟΥ Γκρέγκορι Χάρτι.

«Υπήρχαν μεγάλα κεφάλια στη μάχη κατά του HIV στο αεροπλάνο. Αυτό θα έχει επιπτώσεις παγκοσμίως, επειδή όταν χάνονται ηγέτες στην έρευνα πάντα υπάρχει αντίκτυπος. H γνώση των ανθρώπων αυτών είναι αναντικατάστατη», ανέφερε στην εφημερίδα Guardian ο καθηγητής Ρίτσαρντ Μπόιντ που συμμετέχει στη διοργάνωση.

Αν ρίξουμε μια ματιά μόνο στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο μέτωπο της μάχης κατά του AIDS-HIV, θα δούμε ότι οι επιστήμονες έκαναν σημαντικά βήματα και κέρδισαν πολύ έδαφος στην καταπολέμησή του.
hellasforce.com
Keywords
Τυχαία Θέματα