Καταγγελίες ΣΟΚ του Ηλία Κασιδιάρη: Φερέφωνα των Σαββίδη-Μαρινάκη οι Καμμένος-Μητσοτάκης [Εικόνες-Βίντεο]

Με αφορμή την στημένη διαμάχη Σύριζα-ΝΔ για τις συνομιλίες Καμμένου-Γιαννουσάκη, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε πως όλα τα κόμματα του κατεστημένου είναι μαριονέτες των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Σύμφωνα με όσα είπε από τo βήμα της βουλής:

Η βουλή γίνεται για μία ακόμη φορά πεδίο αντιπαράθεσης οικονομικών συμφερόντων. Από την μία το δίδυμο Σαββίδη-Μελισσανίδη που ελέγχει τους Σύριζα-Ανέλ και από την άλλη ο όμιλος Μαρινάκη που χρησιμοποιεί ως φερέφωνο την ΝΔ και το Πασόκ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μάλιστα παρουσίασε και φωτογραφικό υλικό με παρουσία του Π. Καμμένου στον γάμο του γιού του Σαββίδη, καθώς και από το τραπέζι Μαρινάκη με καλεσμένους ηχηρά ονόματα της ΝΔ

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Εν συνεχεία αναδείχθηκε το αίτημα της Εισαγγελείας Πρωτοδικών για τις ποινικές ευθύνες Σαμαρά, αναφορικά με το ηχητικό ντοκουμέντο με τον εισαγγελέα Ντογιάκο. Αλλά και η εισαγγελική πρόταση του Προϊσταμένου της Εισαγγελείας Εφετών Λιόγα για σχολαστική και με απόλυτη διαφάνεια διερεύνηση των καταγγελιών Μπαλτάκου.

Ο βουλευτής της Χ.Α Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για αγαστή συνεργασία στην ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης και για παράνομο και βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.

Το ζεύγος Καμμένου στον γάμο του γιου Σαββίδη

Η Ντόρα Μπακογιάννη και το δίδυμο Αδωνι - Βορίδη στο τραπέζι Μαρινάκη

Το βίντεο με την καταιγιστική ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη
Keywords
Τυχαία Θέματα