"Γαμώ το ποδόσφαιρό μου!"

Άστραψε και βρόντηξε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. "Θέλω να φύγω". Αιχμές για Πατέρα!
"Γαμώ το ποδόσφαιρό μου!"

Το αφεντικό της Ξάνθης μίλησε στο ραδιόφωνο του «Sentra» και κατακεραύνωσε τους πάντες και τα πάντα.

Όπως δήλωσε η κατάσταση στη Σούπερ Λίγκα χάλασε από τη στιγμή που ...
ανέλαβε την προεδρία ο Νικόλας Πάτερας!

«Υπάρχει θέμα ηθικής τάξης», δήλωσε ο κ. Πανόπουλος για την εκλογή του κ. Μπέου στο Δ.Σ. της ΕΠΟ
μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε για το σκάνδαλο με τις κασέτες.

«Μου θυμίζει την ΕΠΑΕ», είπε για την κατάσταση στην Σούπερ Λίγκα και πρόσθεσε «αυτό είναι κουφό» για την απόφαση της ΕΠΟ να ανεβάσει ομάδα από την Football League σε περίπτωση που ομάδα της μεγάλης κατηγορίας δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση.

Ακολουθούν οι δηλώσεις..

Για την επιλογή του Μπέου ως εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκας στη ΕΠΟ:

"Ο κ. Μπέος θα έπρεπε να μην φέρει σε δύσκολη θέση τα υπόλοιπα μέλη της Σούπερ Λίγκας και τους υπόλοιπες συνομιλητές του και να απέχει της διαδικασίας εκπροσώπησης στην ΕΠΟ ή σε άλλη αρχή. Ηταν άκομψο αυτό που έγινε και δεν θα ήθελα να έχω μπροστά μου κάποιον που δικαίως ή αδίκως κατηγορείται και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Είναι λάθος να λέμε ότι «εγώ, είμαι πάνω από όλους». Υπάρχει Δικαιοσύνη και επίσης 10 εκ. Ελληνες που βλέπουν τι κάνουμε! Αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνονται -αν μη τι άλλο- πιο κομψά".

Για την λειτουργία της Σούπερ Λίγκας:

"Η Σούπερ Λίγκα αρχίζει και μου θυμίζει την παλιά ΕΠΑΕ και τους λόγους για τους οποίους κάποιοι άνθρωποι αποφασίσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, πριν από λίγα χρόνια. Μέχρι κάποια στιγμή, όλα ήταν σχετικά καλά, παίρναμε τις αποφάσεις ομόφωνα, παραμερίζοντας τα όποια συμφέροντα, προσωπικά ή οπαδικά. Το πράγμα άρχισε να χαλάει όταν ανέλαβε ο Νικόλας Πατέρας με κάπως περίεργο τρόπο.

Αν θυμάμαι καλά ο κ. Πατέρας δεν είχε εκλεγεί ομόφωνα. Αρχισαν να σχηματίζονται στρατόπεδα και κάποια πράγματα να στραβώνουν.

Αυτό συνεχίζεται και τώρα και η Σούπερ Λίγκα πραγματικά μου θυμίζει την παλιά ΕΠΑΕ! Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε μπλοκ και αυτό μας πάνε πολλά χρόνια πίσω. Δεν έχουμε να κερδίσουμε έτσι!

Ο κάθε φίλαθλος βλέπει πχ τον Πανόπουλο, που κάνει κάποια πράγματα και έχει κάποιες απόψεις θετικές ή αρνητικές, δεν παίζει ρόλο, σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι. Ο Μπέος δεν αρέσει, τι να κάνουμε; Στη θέση του θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος.

Ενα σημαντικό στοιχείο είναι το που οδηγούμε εμείς τα πράγματα. Η Σούπερ Λίγκα έπρεπε να μην βάλει εκπρόσωπό της τον Μπέο, αλλά και αυτός να μην θέσει υποψηφιότητα. Η Λίγκα κατάντησε... ΕΠΑΕ!

Εχει γίνει «one man show» και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Είτε είναι μπροστά ο Μπέος, είτε ο Μαρινάκης, είτε ο Πανόπουλος, αυτό πρέπει να αλλάξει! Δεν γίνεται να συνεχίζεται έτσι! Τι είμαστε; Προβατάκια που ακολουθούμε το ρεύμα των δυνατών; Γ... το ποδόσφαιρό
Keywords
Τυχαία Θέματα