Δολοφονία εφοριακού: Οργή και νέοι προπηλακισμοί κατά την προσαγωγή του φονιά στον ανακριτή

«Φονιά, να πεθάνεις. Θα σε σκοτώσω, από τα χέρια τα δικά μου θα πας. Δεν θα γλιτώσεις, δεν με κρατάει κανένας σας», φώναζε η μητέρα του θύματος.
Μεγάλη ένταση επικράτησε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όταν συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη και πολίτες αντίκρισαν τον 58χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της εφοριακού, την ώρα της προσαγωγής του στον ανακριτή για να απολογηθεί.
«Φονιά, να πεθάνεις. Θα σε σκοτώσω, από τα χέρια τα δικά μου θα πας. Δεν θα γλιτώσεις, δεν με κρατάει κανένας σας», φώναζε η μητέρα του θύματος.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Αστυνομικοί μετέφεραν τρέχοντας τον καθ’ ομολογία δολοφόνο στο κτήριο 9, αλλά από το σπρώξιμο σκόνταψαν κι έπεσαν κάτω με αποτέλεσμα ο 58χρονος να δεχτεί άγρια επίθεση, μπουκάλια και προπηλακισμούς. Ο πατέρας του θύματος προσπάθησε να τον λιντσάρει, αλλά συγκρατήθηκε από κόσμο που ήταν γύρω του, ενώ η μητέρα του επιτέθηκε με στιλό. (Δείτε ΕΔΩ βίντεο και εικόνες)

«Θάνατος, δεν θα τον αφήσω να ζήσει. Θα το πληρώσει το αίμα του παιδιού μου» φώναζε ο πατέρας της Δώρας, ενώ η μητέρα της έλεγε σε όσους προσπαθούσαν να την κρατήσουν μακριά από τον δολοφόνο: «Δεν ντρέπεστε που μας κρατάτε. Και εσείς δημοσιογράφοι, και εσείς, βαράτε τον, ρίξτε του, πείτε πως ήταν το παιδί σας, οι αδερφές σας, η μάνα σας. Τι τον θέλετε; Τι θα τον κάνετε; Θα σκοτώσει και άλλα παιδιά. Θα τον ταΐζετε μέσα στη φυλακή. Αλήτη. Μας το έφαγες το κορίτσι μας. Μας έφαγες το διαμάντι μας. Θα σε σκοτώσω, από τα χέρια τα δικά μου θα πας. Δεν θα γλιτώσεις, δεν με κρατάει κανένας σας».

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί με τους συγκεντρωμένους πολίτες να εξαπολύουν φραστικές επιθέσεις.

Σε βάρος του 58χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα